7 hodin ráno

Lidé s organizovaným životním stylem se tehdy probouzí. Bez ohledu na to, když ho uvidíte v práci, vstanete dříve, abyste se mohli připravit na věci, které potřebujete pro následující den.

8 hodin ráno

Spadáte do 8hodinové pracovní kategorie. Váš život je trochu nudný a monotónní, protože máte neustále pocit, že jste v práci ohromeni. Je docela pravděpodobné, že ve skutečnosti nebudete trávit čas společenským a osobním životem.

9 hodin ráno.

Také spadáte do kategorie 40 hodin týdně, ale nejste organizovaný typ. Než vstanete, potřebujete ještě několik snoozů. Pravděpodobně si budete hodně stěžovat na tvrdou, namáhavou práci a snít o dovolené s přáteli a blízkými.

10 hodin ráno.

Určitě posílíte tábor tvůrčího ducha: v prvním kole budete za úsvitu určitě pracovat 2-3 hodiny, poté můžete spát až do 10 hodin. Vaše biologické hodinky to moc neublíží, protože ty nejlepší nápady vás obsadí v noci.

11:00

Noční řadiči vstávají ve 23 hodin. Proto za to není nic překvapivého ani stydět. Druhou možností není strávit noc, ale strávit noc hraním nebo sledováním filmu. Pokud ano, je to docela škodlivé pro zdraví.

12 poledne – poledne

Čas oběda se pomalu blíží, ale ani vy se nepohybujete! Celou noc jste seděli před strojem, četli knihu nebo sledovali televizi. Mohlo by to být do 5 ráno. Nechte mě hádat: máte rádi také rychlé občerstvení a zmrzlinu! To není vůbec dobré. Musíte začít něco se svým životním stylem!

Zdroj:esoteric