nenasytný Kozoroh

Kozorozi opouštějí své kanceláře pozdě a mají za sebou tvrdou práci. Proč vlastně? Jsou to bojovníci a dělají vše, co je v jejich silách, aby byly co nejlepší. Často jim záleží na penězích a chtějí za svou tvrdou práci dostat i patřičnou odměnu. Mají rádi, když druzí chválí jejich úspěchy, ale někdy umí být i chamtiví. Chamtivost a peníze však kazí charakter, takže si na to třeba dávat pozor.

hrdý Lev

Občas tato hrdost u lvů až hraničí s narcizmem. Lev může být někdy ten najsebeckejší člověk, co se vztahů týče. Je přirozený ve všem, co dělá a velmi dobře si uvědomuje, co na druhých zapůsobí. Někdy však stačí, že mrkne. Občas jsou tato znamení arogantní a velmi sebevědomé, přesto s nimi chtějí lidé trávit čas. Dávejte si však pozor, jen málokdo chce být dlouhodobě v blízkosti člověka, který je až příliš zahleděný do sebe samého.

nenažraný Býk

I znamení Býk je občas tak trochu narcistní. Často dělá jen to, co je prospěšné pro ně samotné, a to zejména v dlouhodobém horizontu. Ať už jde o dobré jídlo, nebo perfektní sex, Býk je velmi „nenažraný“. Většinou si vše vychutnává a těší ho, když má ze všeho požitek.

závistivé Panny

Kdykoliv se rozhodnou pro jinou, podle nich nejlepší věc, nedělá jim problém vydržet při ní jen chvíli a pak jít za další nejlepší věcí. Pokud mají zájem o někoho, kdo zájem nejeví, umí být velmi nepříjemné a závistivé. Občas jsou žárlivé a to zejména tehdy, pokud máte něco, po čem oni velmi touží. Všechny tyto vlastnosti z nich nedělají velmi dobrých milenců.

chtíč Štírů

Chtíč je přesně to slovo, které Štírů vystihuje nejvíce, co se hříchů týká. Jsou vášniví, ale také velmi intimní vůči svým protějškům. Štír vždy přesně ví, co říká a snaží se slovy upoutat každého. Často flirtuje a miluje kontakt s lidmi. Často však neumí najít pravou lásku, kvůli své žárlivosti. Většina vztahů se Štíry je komplikovaná a těžká, a to i proto, že partner ne vždy projevuje stejnou žádostivost jako Štír.

marnivé Váhy

Váhy jsou zahleděné samy do sebe. Jen těžko se starají o něco jiného než o sebe. Jsou spokojeny pouze, dokud se na sebe podívají v zrcadle a cítí se dobře. Tehdy mají vše, co potřebují, aby pokračovaly v životě. Neustále pracují i ​​na zkrášlování svého nitra. Koneckonců, krása zevnitř i zvenku je klíčem k úspěchu, no ne?

vražední Berani

Beran je často plný zlosti a je nepředvídatelný. Pokud máte čelit jeho hněvu, nemusí se to vůbec skončit dobře. Nejenže je Beran extrémně přecitlivělý, je také neuvěřitelně spontánní. Spontánnost u nich však téměř vždy vede k problémům. Berani si musí dávat pozor na to, aby jejich vztek neovládala a aby nezkazila i to poslední dobré, co v nich je.

Jak byste Vy charakterizovali sami sebe, když jde o hříšnost? Hřešíte někdy? Tato charakteristika samozřejmě nemusí sedět na každého, no popravdě, já se jsem se v ní našla.

Zdroj.somzena