Karta 2
Všem lidem, kteří si vybrali druhou kartu, láska může brzy zaklepat na vaše dveře.. Pokud jste doposud měli pouze toxické vztahy s milenci a přáteli, brzy se to změní. Je zcela pochopitelné, že se bojíte dát lásce další šanci. Zažili jste mnoho zklamání, vaše srdce bylo zlomeno bez ohledu na vaše city.

Naštěstí vám to nikdy nebránilo v tom, abyste měli krásnou duši. A právě proto vás osud odmění. Postaví vám do cesty osobu, na kterou jste čekali. Někoho, kdo je ochoten vás podpořit, stát při vás, milovat vás a projevit vám neochvějnou věrnost. Nikdy jste nedopustili, aby špatné zkušenosti zatemnily vaše srdce, což je dobře!

Abyste překonali své obavy z dalšího zklamání, naučte se znovu důvěřovatpomalu, ale jistě. Osoba, která je pro vás ta pravá, bude trpělivá, dokud nebudete plně připraveni ji vpustit do svého života. Totéž platí i pro vaše přátelství, poznáte nové lidi a vytvoříte si ještě silnější pouta než dosud!

Je vhodné na sobě i nadále pracovat, snažit se. zlepšovat se jak v osobním, tak v profesním životě.. Jste na správné cestě a tento člověk bude vědět, kde vás najít a jak získat vaše srdce. Abyste se mohli zavázat ke stabilnímu vztahu, musíte se zbavit démonů minulosti. Teprve pak bude vaše cesta jasnější. Od této chvíle je nejlepší důvěřovat svým instinktům a pocitům, když někoho potkáte.

Karta 3
Obrátila se vaše volba na třetí kartu? Přestože tvrdíte, že se bavíte jako svobodná osoba, skutečnost je zcela odlišná. Ve skutečnosti cítíte hluboko uvnitř sebe hlubokou propast, která má tendenci vás přitahovat. Chcete se zamilovat do výjimečné osoby, ale máte strach..

Již dříve jste měli dojem, ževaše srdce bylo vyrvánoA udělal jsi to bez milosti. Od té doby jsi raději přebíhala od jednoho člověka k druhému, aniž by ses snažila skutečně usadit. Tvá touha najít někoho výjimečného však začíná mít navrch nad tvou touhou po svobodě! Měli byste vědět, že je docela dobře možné obojí spojit. Osud vám postaví do cesty někoho, kdo vás bude schopen nasměrovat a zároveň vám umožní zůstat věrný sám sobě.

Máte tendenci skrývat se za maskou nepřístupného člověka, který k nikomu nic necítí. Kdokoli vám však brzy zkříží cestu, bude schopen prolomit vaši pevnou skořápku. Jediné, co pak musíte udělat, je nechat jít. Tato osoba bude laskavá a můžete jí zcela důvěřovat, protože nikdy nezklame vaši důvěru. Pustit takovou osobu do svého života vyžaduje, abyste vynaložili úsilí, mj. trochu více se otevřít světu. Jedině tak rozptýlíte pochybnosti, které vás pronásledují každý den.