4. Člověk pozitivní po všech stránkách, s nedostatkem vůle. Dobrosrdečný, zranitelný, klidný. Dobrý věk do 38 let.

Často onemocníte, postihuje především střeva a plíce, ženy mohou mít problémy s genitáliemi. Je pro vás těžké vybudovat pevné vztahy a založit rodinu. Jste jednoduše podvedeni a dokonce okradeni. Hmotné statky nedržíte v rukou. Nejlepší je dělat nějaký druh obecně prospěšných prací.

5. Člověk, který neustále přechází z jednoho extrému do druhého, může být velmi dobrý, a pak velmi špatný, líný a pak najednou cílevědomý.

Obvykle je postava silná a imunitní systém silný. Existuje ale predispozice k onemocněním krve a střev. Nemůžete být dlouho sami, potřebujete vedle sebe člověka, který vás bude milovat. Štěstí vás doprovází jen zřídka, ale ze ztrát se rychle vzpamatujete. Objevuje se touha po hazardních hrách. Vhodná je jakákoliv činnost, ale pouze ve vedoucí pozici. Tam se určitě budete moci realizovat.

6. Člověk s výbornou intuicí, přirozený inovátor a vůdce.

Stanovujete si vysoké cíle a poté je sebevědomě sledujete. Nebojíte se neúspěchu a jste se sebou spokojeni. Váš nejlepší věk je 40 let. Máte štíhlou a dokonce hranatou stavbu. Musíte sledovat svůj výkon a emocionalitu, jinak může rychle přijít přepracovanost. Často může mít člověk problémy se srdcem, kostmi a plícemi. Umí zacházet s penězi, přitom je velmi rychle utrácí a vydělává. Bude z vás vynikající řečník, kazatel, učitel, obchodník.

7. Vznětlivý, veselý člověk, který miluje pozornost druhých a zlobí se, když ji nedostává.

Život je normalizován asi po 40 letech, do té doby bude mnoho zkoušek, vítězství a porážek. Je pro vás velmi obtížné dosáhnout toho, co chcete sami, protože je ve vás velmi malá vytrvalost. Postava je dost slabá. Mohou se objevit problémy s genitáliemi, ledvinami, nervy a gastrointestinálním traktem. V lásce si važte svobody. Bude z vás vynikající finančník a právník.

8. Sebevědomá a vytrvalá osobnost.

Je velmi těžké vás o něčem přesvědčit a změnit svůj pohled na život. Jste konzervativní a dokážete ostatním dovedně vnutit názory. Na povrchu se zdáte tichý a klidný, ale máte jádro! Máte vysoké sebevědomí, vynikající zdravé a velké tělo. Nemoci mohou být problémy s nervy, páteří a krevními cévami. V mládí tito lidé často střídají partnery, ale s příchodem rodiny taková dobrodružství ustávají. Dosahují úspěchu brzy, preferují spolehlivost a důslednost ve své práci.

9. Dojemný, citlivý člověk.

U smutného filmu můžete snadno propuknout v pláč nebo se vesele zasmát nad komedií. Impulzivní, kritizuje ostatní, očekává od nich příliš mnoho. Člověk velmi často mění partnery, idealista, silný, úspěšný. Nejlepší věk je střední a pak je život horší. Obvykle střední stavby. Z nemocí může mučit – nespavost, nervozita, oko, srdce. Nejčastěji se člověk zabývá uměním nebo diplomacií.

Zdroj.esoteric