Řidička se jmenovala Gladys Camande. Když John tu ženu viděl, byl zaskočen.

Zeptal se, jaké jsou to válce a jaké trubky jsou spojeny se ženou. Řekla, že měla zhroucení plic, takže žena je nyní nucena neustále nosit dýchací přístroj. John by byl velmi překvapen. Chlapec strávil celý život na ulici, bylo pro něj těžké pochopit, o jaký aparát se jedná.

Johna to velmi zajímalo, a tak se ženy stále ptal na její život. Dozvěděl se, že Gladys již podstoupila 12 operací. Po jednom ze zásahů byl ženě poškozen optický nerv, což ji oslepilo. Johna tento příběh velmi dojal, uvědomil si, že existují lidé, jejichž život je mnohem obtížnější než jeho. Zeptal se ženy, jak mu může pomoci. Gladys mu podala ruku a řekla, že by se s ním chtěla modlit. To chlapce ještě více pohnulo. Udělal něco, co od bezdomovce nikdo nikdy nečekal. Všechny peníze shromážděné za ten den, které John dal Gladys. A pak do věci zasáhly vyšší mocnosti.

Tento obrázek pořídil náhodný divák. Muž také slyšel příběh o Gdadisovi. Fotografie se rychle stala virální. Viděli ho tisíce lidí, kteří se rozhodli získat pro tu ženu peníze. Kampaň vynesla přibližně 80 000 $. Žena utratila tyto peníze za operaci. Díky Johnově laskavosti se Gladysin život dramaticky změnil. Rozhodla se chlapci poděkovat za jeho laskavé srdce. Rozhodla se zajistit, aby neprosil na ulici, ale dostal vzdělání. Nečekejme – Gladys si Johna adoptovala a odvedla ho z ulice.

Zdroj:onanote.ru