LEV B.

Nejsou pro vás žádné nedosažitelné cíle, tomu nevěříte, věříte, že vše je dosažitelné pouze tehdy, když prokážeme velkou vytrvalost a velkou vytrvalost.

Jsi člověk, který jde životem velmi statečně, ničeho se nebojíš, časem jsi poznal, že se nesmíme ničeho bát, proto ve tvém srdci nikdy není strach.

VY jste člověk, který se dokáže velmi snadno rozhodnout pro cíl, a když se pro nějaký cíl rozhodnete, pak můžete udělat vše potřebné, abyste toho cíle dosáhli.

Jste jen člověk, který je jako tento lev, jste člověk, který má velkou odvahu, jste člověk, který je velmi nebojácný.

Máte mnoho cílů a mnoho ambicí a dobře víte, že naše úspěchy závisí na naší odvaze, proto vždy projevujete velkou sílu, velkou vytrvalost a velkou odvahu, jste člověk, který vždy dosáhne všech svých cílů, jste člověk který se nikdy nevzdává.

LEV C.

Jsi člověk, který je zvyklý, že musí o všechno bojovat sám, o všechny své úspěchy, všechny své cíle, kterých jsi dosáhl, tohle všechno jsi dosáhl sám, toho všeho jsi dosáhl jen díky svému tvrdému práce a odvaha.

Nic tě nemůže vyděsit, o strachu nevíš, jsi nebojácný člověk, člověk, kterému je jedno, kolik problémů a překážek bude mít, důležité je jen, aby dosáhl toho, co chce.

Je vám dovoleno dělat naprosto všechno, jste velmi statečný člověk, ale nikdy neděláte nic, co si myslíte, že není fér, úspěchu dosáhnete vždy jen spravedlivým a správným způsobem, myslíte si, že je to jediná správná cesta.

Jste člověk jako tento lev, jste člověk, který ukazuje velkou sílu, když je potřeba, jste člověk, který toho hodně vydrží, projevujete také velkou odvahu a odvaha je vaší největší ctností.

Každý den postupujete, každý den se snažíte dosáhnout nového cíle, jste člověk, který má vše, co k úspěchu potřebujete, jste člověk, který je jako „lev“, jste člověk odvážný a odvážný.

Zdroj.esoteric