2. Štír

Štíři jsou velmi vášniví lidé, ale horoskop je varuje, že budou čelit citovým potížím. Může dojít ke konfrontacím s minulostí a konfliktům v blízkých vztazích. V tomto ročním období by Štíři měli věnovat zvláštní pozornost udržení citové rovnováhy. Je důležité udržovat otevřenou komunikaci a konfrontovat se s hlubšími city. Toto obtížné období může přinést růst prostřednictvím sebezkoumání a uzdravení.

Štíři jsou vášnivá a hluboce emocionální znamení. Horoskop varuje, že bude čelit intenzivním emocionálním výzvám. To může zahrnovat introspekci, vyrovnávání se s traumatem nebo transformaci v blízkých vztazích. Štíři jsou velmi intuitivní a tato fáze je vyzývá, aby se při překonávání těchto výzev spoléhali na svou intuici. Je důležité, aby se otevřeli emocionální zranitelnosti a pracovali na sebeléčení. Tyto těžké časy je posílí a povedou k hlubšímu porozumění sobě samým i druhým.

3. Kozoroh

Kozorohové jsou známí svou vytrvalostí a ambicemi, ale horoskop je varuje, že budou čelit výzvám ve své kariéře i osobním životě. Na cestě k dosažení svých cílů existují možné překážky, ale Kozorohové se nad nimi dokážou povznést. Tato fáze vyžaduje trpělivost a důslednost. Je důležité, aby Kozorohové správně hospodařili se svým časem a energií, aby se vyrovnali se všemi výzvami, které se jim staví. Tyto těžké časy jim pomohou posílit jejich vůdčí schopnosti a vybudovat základy.

Kozorohové jsou známí svou vytrvalostí, disciplínou a ambicemi. Horoskop však varuje, že bude čelit výzvám v kariéře i osobním životě. Na cestě k dosažení jejich cílů jsou možné překážky, které mohou vést k pocitům frustrace nebo vyčerpání. Kozorohové se musí soustředit na své dlouhodobé cíle a nenechat se odradit aktuálními překážkami. Toto je čas, kdy by měli používat svou trpělivost a moudrost, aby činili správná rozhodnutí. Kozorohové potřebují rozpoznat svou sílu a věřit v sebe. Tyto výzvy jim pomohou vybudovat základ pro budoucí úspěch.