Umělá inteligence bude paradoxně směřovat správným směrem, bude objednávat nebo ničit to, co je nadbytečné. Bude to katastrofa, kterou bude mít v kapse každý, kdo má půjčku, kreditní kartu nebo normální finanční prostředky. Hodně pro celý bankovní systém na světě, “ říká Glanc.

– „Jako každá taková katastrofa, i tato si vyžádá mnoho obětí, mnoho tragédií, bankrotů, nehod, leteckých havárií a technologických škod všeho druhu (…). Dotkne se všeho, co má co do činění s internetem. Nejvíc ale bankovnictví. Viděl jsem lidi zuřit, panikařit, hystericky, vytrhávat jídlo. Bude to několik měsíců, než se vrátíme do normálu , říká Glanc.

– „Papírové peníze a karty ztratí svou hodnotu. Virtuální fondy, kterým říkáme kryptoměny, budou mít hodnotu. Bude to transformace celého světa na digitální měny, “ vysvětluje jasnovidec.

– „Kryptoměny jsou budoucností, ale ty současné nejsou přesně tím, čím za chvíli budou. Morawiecki nebude mít plat (…). Nejprve to tedy bude katastrofa, která povede ke spoustě špatných věcí, ale nakonec to nebude škoda, ale přínos, který promění celý svět, “ říká Glanc.

Zdroj.twitter