STŘELEC
Jestli někdo bude moci říct, že mu jaro přineslo štěstí, pak jste to vy. Je třeba přiznat, že přijde období, kdy nebude nemožné absolutně nic.

Je důležité mít na paměti, že přijdou dny na změny, během kterých budete moci postupovat. Začnete tedy nejen na poli kariéry, ale také na poli lásky.

V nadcházejících týdnech se vám do života vrátí osoba z minulosti. Pravdou je, že pochopila, jak výjimečný jsi, ale jen ty víš, jestli je to to, co chceš. Chceš s ní pokračovat tam, kde jsi skončil… Přemýšlej o tom, protože na tobě teď určitě hodně záleží.

V žádném případě nikomu nedávejte falešné naděje, to musíme zdůraznit.
Je důležité zmínit, že letošní jaro bude skvělé i pracovně. Je dost možné, že za svou práci a snahu budete nakonec odměněni. Za váš závazek. A mnoho členů vašeho znamení bude konečně moci říct, že v následujících dnech dostali obchodní nabídku, kterou chtěli. Nyní konečně přicházejí dny změn a dny, kdy vás karma odmění.

Letošní jaro pro vás bude velmi krásné a velmi nabité. Je čas zaměřit se na to, co chcete, protože je velmi pravděpodobné, že to dostanete. Když na vás přijde, bude to velmi pěkné období roku.