Lev

Užívejte si každý okamžik, který můžete strávit se svou rodinou. V květnu se zúčastníte významné rodinné akce, kde můžete zažít zvláštní sílu bezpečí a lásky. Jediná věc, kterou teď raději přeskočte, je změna zaměstnání. Pokud dostanete velmi seriózní nabídku, můžete o ní přemýšlet, ale zatím neříkejte odpověď, nechte záležitost vyřízenou.

Panna

Čeká vás spousta pozitivních změn, ale pozor, mějte tyto krásné chvíle v sobě. Středem pozornosti je nyní práce, ale zdá se, že i vaše láska a duchovní problémy jsou vyřešeny. Z materiálního hlediska k žádným zásadním změnám nedojde, ale vaše situace se také nezhorší.

Váhy

Možná se nyní ve vašem životě může stát dlouho očekávaná povýšení, určitě si můžete letos na jaře zaknihovat finanční úspěchy. V květnu se snažte využít hezkého počasí na maximum, vyrazte někam s rodinou. Pokud jste single, klidně se přihlaste na společenský výlet.

Štír

Začátek jara může obsahovat mnoho nesnází, musíte se vypořádat s finančními potížemi a navíc nemáte žádné peníze stranou. I když jste v pokušení, nepřijímejte žádnou pracovní nabídku. V květnu se můžete těšit na mnohem lepší vyhlídky, buďte trpěliví.

Střelec

Musíte dělat důležitá rozhodnutí ve svém osobním životě, ale je také možné, že seriózní nabídka práce vám dá na výběr. Toto období pro vás nebude příliš jednoduché, ale buďte vytrvalí a ohleduplní. Jaký bude váš život v budoucnu, závisí na vašem rozhodnutí.

Pokračování na další straně