1:

Nacházíme se na obtížné a náročné cestě, protože s partnerem rádi posouváme vlastní limity. Mohou vznikat spory, protože jeden z nás se stává důležitým pro zachování vlastního životního prostoru. Můj partner a já jsme kreativní svobodní lidé a ceníme si kvality času, který spolu trávíme.

2:

S našimi blízkými máme tendenci se stahovat do sebe a vyhýbat se konfliktním situacím. Navzdory tomu je mezi námi pouto těsné, protože jsme citlivé a empatické osobnosti. Věrnost a bezpodmínečná důvěra jsou pro nás důležité, takže náš vztah může trvat celý život.

3:

Jsme typicky spontánní a extrémně kreativní a také snadno vyjadřujeme své city k sobě navzájem. Své problémy řešíme snadno a spíše hledáme řešení, než abychom se konzumovali. S partnerem se snad nikdy nenudíme, protože pořád vymýšlíme něco nového.

4:

Náš vztah stojí na stabilních základech. S partnerem upřednostňujeme zdravý rozum a vytvoření vhodné existence. Někdy se však intimita a bezpečí mohou změnit v rutinu a nudu. Musíme neustále přiživovat oheň mezi námi, protože hmotné blaho ke štěstí nestačí. Pečujme o svou duši a o vztah nás dvou!

5:

Náš vztah můžeme nazvat téměř bouřlivým, ve kterém není nouze o drama a vyhrocené emoce. S partnerem rádi zažíváme hloubky a výšky. V jednu chvíli se zuřivě nenávidíme, v další se milujeme stejně. Pro vnějšího pozorovatele může být tento vztah překvapivý, ale my jsme za to rádi. Naši vášnivou italskou lásku nám může leckdo závidět, protože tento temperamentní vztah je jako stvořený pro film.

6:

Naším nejdůležitějším společným úkolem je založení rodiny a plnění souvisejících úkolů. Když jsme se našli se svým milovaným, už jsme cítili, že pouto mezi námi může vydržet na celý život. Dbejme na to, abychom o sebe hodně pečovali a neztráceli svou osobnost.

Pokračování na další straně