3. Vyvarujte se sklouznutí slunečních brýlí

Téměř všichni jsou naštvaní, když jim brýle sklouzly z obličeje v důsledku potu na rámech. Tomu můžete zabránit třením antiperspirantního deodorantu na sluneční brýle. Vaše brýle tak zůstanou tam, kde mají být.

4. Zabraňte lepení vlasů

Mnoho žen zná tento problém, který se často vyskytuje v horkých nebo vlhkých dnech: když jdete ven, vaše vlasy se okamžitě začnou vlnit a držet se na těle. Pot na vlasech, zejména na čele nebo na krku, zkazí váš styling a vaše vlasy budou mastné a nebudou dobře upravené. V tomto případě se antiperspirantový deodorant může stát vaším nejlepším přítelem. Potřete pokožku kolem vlasové linie deodorantem a na tento problém zapomenete.

5. S lehkostí noste úzké džíny

Skinny džíny jsou velmi populární, ale je s nimi jen jeden problém. Jak název napovídá, „úzký“ již naznačuje, že velmi těsně přiléhají k tělu, a mnoho žen je nuceno je oblékat s velkým úsilím. Tomuto potížím se můžete vyhnout pouhým nakreslením linie deodorantu od horní části stehna po kotník. Poté se vaše tělo může snadno vklouznout přímo do úzkých džínů.

6. Zabraňte zápachu nohou

Stejný účinek, jaký má deodorant na podpaží, lze použít i na páchnoucí nohy. Nohy obsahují 250 000 potních žláz – více než kterákoli jiná část těla. Proto musíte věnovat zvláštní pozornost jejich hygieně. Naneste velké množství deodorantu na nohy a nezapomeňte na nohy a boty.

7. Zbavte se mozolů a puchýřů

Boty, které jste si nedávno koupili, nebo boty, které jsou příliš těsné, mohou rychle způsobit bolestivé puchýře na nohou. Vlhkost v botách může přispívat k tvorbě puchýřů. Proti tomu může bojovat i antiperspirantový deodorant! Pohlcuje pot v botách nebo zabraňuje jeho úniku.

8. Zabraňte podráždění žiletky

Mnoho žen považuje za nutné si oholit vlasy v bikinách, zejména v létě. Často se však v důsledku podráždění objeví ošklivé červené skvrny. Antiperspirantový deodorant může tomuto podráždění zabránit. Jednoduše jej po holení naneste přímo na oblast bikin a pokožka zůstane hladká.

Využijte tyto užitečné tipy. I když se to na první pohled může zdát divné, rozhodně stojí za to otřít si deodorant pod prsy, na tváři nebo na nohou!

Zdroj.fithacker