Panna


Lidé narození v Panně jsou známí svým rychlým jednáním, smyslem pro detail a schopností zvládat několik úkolů najednou. S touto bystrostí a rychlostí je spojována gazela. Stejně jako toto ladné zvíře dokážou lidé v Panně obratně kličkovat mezi potenciálními hrozbami pro svou existenci v profesním i osobním životě.

Váhy


Lidé narození ve znamení Vah jsou známí svou touhou být ve vztahu se svým partnerem. Je to proto, že jim vládne Venuše, planeta lásky a krásy. Není tedy divu, že se k Vahám přidává elegantní Labuť. Nezapomeňte však, že něžná Labuť má temperament a může se stát agresivní, když se snaží chránit sebe nebo svou rodinu.

Štír


Patříte do znamení Štíra? Vězte, že toto znamení není jediným zástupcem zvířecí říše, který odráží vaše vlastnosti. Chřestýš patří do složitého souhvězdí Štíra. Stejně jako Štíři je nepochopen, protože lidé ho rychle posuzují podle vzhledu. Co dalšího s ním máte společného? Jste spíše samotáři a dokážete se odpoutat od svého starého já.

Střelec:

Víte, že je pro vás důležité, abyste se dokázali přenést do jiného světa.
Střelci, zdá se, že štěstí je vždy na vaší straně. Možná je to tím, že vaší vládnoucí planetou je dobrotivý Jupiter, nebo možná vaším celoživotním optimismem. Ať tak či onak, vaše jedinečná povaha, moudrost a schopnost překonat cokoli je jednoznačně sloní. Sloni, jedni z nejmoudřejších tvorů ve zvířecí říši, jsou nejen vysoce inteligentní, ale také všeobecně známí jako pozitivní.

Kozoroh

Jako Kozoroh se nehodíte k ničemu jinému než ke Koze. Koza totiž odráží vaši schopnost přežít, nebo spíše prospívat, v nepředvídatelném prostředí. Představte si toto zvíře, jak se drží mírného výstupku strmé hory. Čelíte stejným překážkám. A stejně jako on máte pevnou vůli čelit jakýmkoli obtížím.

Vodnář

Vodnáři vládne inteligentní Uran. Co od nich očekáváte? Jsou prozíraví, inteligentní, chytří a někdy nepochopení. Mají také rádi samotu. Stručně řečeno, někdy mohou být společenští a jindy osamělí. Jejich životní prostředí je v dokonalé harmonii s prostředím orangutanů, kteří jsou považováni za nejinteligentnější z primátů.

Ryby

Do živočišné říše patří také motýli. A ti velmi dobře ladí se zasněnými Rybami, které jsou stejně proměnlivé. Po motýlech zdědily Ryby svou pružnost, přizpůsobivost a zároveň neklid a rozmarnou povahu.