Karta 2

Ve vašem scénáři nebude jen setkání, ale karmické spojení, které skončí manželstvím. Čtyřka hůlek je velmi „manželská“ karta, stejně jako laso světa. Hlavním tématem vašeho rozvržení jsou romantické vztahy, manželství nebo manželství, líbánky. Šťastná událost. Potkáte svou druhou polovičku
Bude to muž reprezentovaný kartou – císař. Ten muž je Beran. Možná to bude cizinec nebo z jiného města. Velmi důkladné a vážné. S ním najdete štěstí, stabilitu, sexuální uspokojení. Máte s ním dobrou kompatibilitu. Prosperující společný život, harmonie v rodině. Společná zábava, venčení, dovolená, skvělá zábava.
Arcane World může naznačovat vztahy, které se rozvíjejí pomalu, svým vlastním způsobem, nemá smysl si události vynucovat. To je láska na vesmírné úrovni, kdy se oba cítí svobodní a šťastní.

Karta 3

Toto sladění je vhodnější ne pro single lidi, ale spíše pro páry, v jejichž vztahu jsou problémy.
Ve vašem páru je vůdcem král. Možná ohnivá znamení a s výbušným charakterem, magickým charismatem, nejvášnivější z králů tarotu. Je rád středem pozornosti, dostává uznání, zviditelňuje se, skromnost a bázlivost nejsou jeho povahové vlastnosti. Rád zrychluje a dramatizuje události, dělá rozmáchlá gesta. S takovou osobou není snadné, ale velmi zajímavé být kolem.
Arkána střídmosti hovoří o řešení problémů v osobním životě a obnovení harmonie vztahů. Zájem jeden o druhého není ztracen a ještě není ztraceno vše.
Obnovení míru, harmonie a stabilních vztahů jsou všechny významy arkány Temperance. Král hůlek je vizitkou silného a šťastného manželství.

Pro ty, kteří ještě nepotkali svou lásku – vše je před námi.
Laso Temperance říká, že trpělivost je nejlepší způsob jednání. Váš král je jen stále na cestě a ještě nenastal čas.

Zdroj:esoteric