2 # Záchranné lano, které je blízko palce





Energie takových jedinců je často nízká. Nejsou příliš dynamické a proaktivní, mnohem pasivnější. Životní útrapy nezvládají snadno, často jsou kvůli nim zmatené a zablokovány. V takových případech mají také tendenci ztrácet sílu a nevědí, co dělat. Jsou snadno zoufalí a v takových případech potřebují podporu.

3 # Záchranné lano, které nekreslí půlkruh a je daleko od palce





Tato osobnost je proměnlivá, dokonce i počasí. Jednoho dne je harmonický, energický a cítí se schopný udělat cokoli, vyřešit jakýkoli problém a dosáhnout čehokoli, co si v hlavě pomyslí. Druhý den je pravý opak. Dokáže se zamknout mezi čtyřmi stěnami, nechat se odradit a obviňovat ostatní ze všeho zla ve svém životě.

Další linie života

Sesterská linie záchranného lana

Pokud vedle své čáry života vidíte menší čáru, znamená to, že jste ve svém životě dosáhli bodu, kdy na vás dohlížel váš anděl strážný. Ve vašem životě jsou vážné potíže, ale byli jste / budete chráněni.

Stresové linie





Pokud na dlani vidíte takové menší rýhy, znamená to, že se musíte v životě potýkat se spoustou stresu nebo vám úzkost zkomplikovala život. Někteří lidé mají tuto oblast mnohem hladší než jiní.

Zdroj:Facebook