Váhy

Jedna z hlavních charakteristik tohoto kardinálního vzdušného znamení symbolizuje touhu po rovnováze ve všech sférách života. Tomuto znamení vládne planeta lásky a peněz Venuše a obecně hledá symetrii a řád. Číslo sedm je spojeno s tímto znamením zvěrokruhu, abyste se cítili vycentrovaní a v míru sami se sebou.

Štír

Štír je pevné vodní znamení, kterému vládne planeta Pluto, která má poněkud temnou konotaci, ale je známá svými transformačními schopnostmi. Číslo osm je šťastné číslo zvěrokruhu pro toto intenzivní znamení. 

Střelec

Střelec je posledním ohnivým znamením a jejich dobrodružný nádech je také charakteristickým znakem. Vládne jim planeta Jupiter, hledají vzrušení a trojka je jejich šťastné číslo. 

Kozoroh

Toto poslední zemské znamení zvěrokruhu je ovládáno Saturnem a řídí se pravidly a předpisy. Číslo čtyři je považováno za šťastné pro toto disciplinované, kardinální znamení, protože zdůrazňuje stabilitu a čestnost. Toto číslo také symbolizuje potřebu Kozoroha být zodpovědný.

Vodnář

Progresivní a revoluční, tomuto poslednímu vzdušnému znamení vládne planeta Uran a je známo, že má velmi humánní přístup. Šťastné číslo tohoto pevného znamení je 11, protože jim prý přináší spoustu lásky a štěstí a dobře se hodí k jejich ambicím a snům.

Ryba

Toto hluboce meditativní znamení symbolizuje číslo sedm. Toto vodní znamení je proměnlivé. Jsou obecně klidní, intuitivní a mírumilovní. Číslo sedm tyto vlastnosti vyzdvihuje a doplňuje jejich vnitřní kvality.