Panna

Toto znamení symbolizuje krále přírody. Z toho můžeme vyvodit, že se jedná o vládnoucí postavy společnosti. Jsou to jedinečné osobnosti, které vědí, co chtějí. Jejich hlavním neštěstím však je, že nemají štěstí v lásce a těžko hledají partnera.

Váhy

Váhy jsou souhvězdím s nejmírnějšími schopnostmi mezi ostatními souhvězdími. Váhy jsou dítětem míru a klidu. Jsou velmi upřímné a pravdomluvné.

Snadno vycházejí s ostatními. Jejich úskalím je však přílišná zamilovanost. Dříve nebo později lezou lidem na nervy více, než si uvědomují.

Štír

Štíři nejsou oblíbení kvůli svému vzhledu. Jejich hlavní nepříjemnou vlastnost představuje klacek na konci ocasu. Jedná se o pomstychtivého ducha. Bývají pyšní, a pokud je někdo urazí, mohou se rozzlobit a pomstít.

Střelec

Střelec nemá jasno ve svých představách a životních cílech. V podstatě se čas od času rozhoduje impulzivně. Pokud potřebuje plánovat dopředu, pravděpodobně to nedokáže, protože se nedokáže rozhodnout. Neustále si klade řečnické otázky typu „co kdyby“.

Kozoroh

Typickými vlastnostmi těchto lidí jsou promyšlenost a předvídavost. Jsou ochotni podat pomocnou ruku každému, kdo o ni požádá. Největší zvláštností v jejich životě je však skutečnost, že nikdy nejsou dost dobří, pokud jde o finanční stránku jejich domácnosti. Proto neustále vydělávají a celý život žijí bez naplnění svých finančních potřeb.

Vodnář

Toto znamení ráda navazuje nové vztahy a poznává nové přátele. Jejich neustálý strach, že se jim stane něco zlého, z nich však dělá introverty. Nejsou ochotni vystoupit ze své komfortní zóny a může se zdát, že vedou méně pestrý život.

Ryby

Pokud znáte některé lidi narozené v tomto znamení, následující řádky jsou naprosto pravdivé. Ryby bývají označovány za absolutní snílky života. Každý den se pohybují ve virtuálním světě a tento svět je obklopen sny.