Lev

Na ostatní působíte dojmem soběstačnosti, vypadáte mocně, ale vaším největším problémem je ovládat své emoce. Často před ostatními skrýváte hněv a vztek, což je špatně. Dovolte si „slabost“, nemusíte se vždy chovat silně. Pokud vás něco rozzlobí, ukažte to nahlas a zřetelně. Potlačování pocitů vede k hluboké nespokojenosti. Vaše emoce jsou součástí vašeho charakteru a měli byste se s nimi naučit žít.

Pes

V srdci jsi velké dítě, ostatním často připadáš, jako bys žil ve svém vlastním světě. Často přistupujete k životu naivně, protože to máte se všemi dobrými úmysly. Kvůli tomu jsi byl často zraněn. Musíte se snažit všemi způsoby, abyste sebrali odvahu a zkusili to znovu. Jedno selhání není selhání, jedno zklamání nedělá život! Nepřestávejte věřit v dobro!

Had

Jste sebevědomí a odvážní. Vypadáte jako někdo, kdo drží v rukou všechny provázky, koho se problémy nedotýkají, jako někdo, kdo zůstává chladný, zatímco všechno kolem hoří. I když však působíte chladně a vzdáleně a vše zvládnete sami, potřebujete také někoho, kdo vás ochrání nebo vám poradí, když je potřeba.

Netopýr

Vaše inteligence a intuice jsou vysoce rozvinuté. Vy, jako slepá myš, která vidí ve tmě, snadno „čtete“ ostatní, jejich pocity a skutečné záměry. Váš šestý smysl vás může dostat do netušených výšin, pokud se jen rozhodnete ukázat trochu více ambicí a přestanete se skrývat ve stínu. Stínovat umíš, máš k tomu všechny předpoklady!