# 4  

Jste vlastníkem silné a silné vůle. Kromě toho jste nesmírně ambiciózní a neustále se snažíte dobývat nové výšky. Chceš to nejlepší a nejlepší. Není to špatná touha, ale všechno má svou cenu. Neměli byste jít nad hlavu, abyste dosáhli svých cílů.

# 5  

Máte neuvěřitelnou mysl a logické myšlení. Vaše mysl je flexibilní, rychlá a pragmatická. Ve své prasátko máte milion a jeden nápad, který toužíte oživit.

Sotva existuje lepší přítel než ty. Vaše myšlenky jsou vždy čisté a vaše záměry jsou upřímné.

# 6 

Láska je smysl vašeho života, vaše vnitřní podstata a účel. Tento jasný pocit je ve vašem srdci vždy teplý a musíte se o něj podělit. Musíte někoho milovat a na oplátku dostat hodně lásky.

Vaše pocity jsou upřímné a čisté. Ale strašně se bojíte, že zůstanete sami, což by vás dříve nebo později mohlo vážně zranit.

Žijete pro sebe a pro své potěšení, ale to z vás nedělá špatného člověka. Vy víte, jak milovat druhé a starat se o ně, pro vás je důležitější právě vaše pohodlí. Zbožňujete příjemné maličkosti, dělají váš život harmonickým a správným. Máte bohatý a složitý vnitřní svět, takže je pro vás velmi důležité, aby v něm vládla harmonie.

# 8  

Jste obětavá žena. Nejdůležitější pro vás je vaše rodina. Staráte se o každého a všechno, žijete pro ostatní a jste připraveni se bezpočetkrát obětovat, jen aby se ostatní cítili dobře. Svým blízkým přinášíte dobro a radost, milují vás, a to vás dělá šťastnými.

# 9  

Rád jste středem pozornosti. Pokud se někde objevíte, měli byste zářit ze všech nejjasněji. Sledujete módu, milujete krásné oblečení, světlý make-up a úžasné účesy. Jsi skutečná hvězda, co jiného říct.

Pokud se vám to líbilo, ukažte svým přátelům tento kvíz! Na výsledek si určitě najdou dvě minuty! Budou vám za to vděční. Pokud souhlasíte s výsledky, zanechte své komentáře.

zdroj:esoteric