Zvuk a světlo

Jiným způsobem, jak vás vaši andělé mohou kontaktovat, je náhlý zvuk nebo hučení v uších. Tyto pocity jsou vám pravděpodobně známé a někteří z vás je mohou zažívat běžně. Pokud se vám to stane příště, zastavte se na chvíli a naslouchejte svému nitru. Anděl vám říká, abyste více poslouchali své srdce.

Pokud se vám před očima začnou blikat světla nebo vidíte mžitky, váš anděl strážný se snaží s vámi komunikovat. Měli byste si dát pozor, protože vám říkají, že se v okolí mohou pohybovat éterické nebo astrální bytosti.

Vůně

Pokud najednou ucítíte silnou vůni a nevíte, odkud přichází, mohou být vaši nebeští pomocníci v blízkosti. Stejně tak můžete cítit sladkou vůni parfému nebo letních květin. Pokud v ústech ucítíte sladkou chuť, anděl s vámi chce určitě mluvit. Zastavte se na chvíli a poslouchejte své srdce.

Pokud chcete zjistit, kdo jsou vaši ochránci, existuje několik praktik, které vám mohou pomoci. Jednou z nich je během meditace požádat o jejich jména a pozorovat, zda se vám náhodou neobjeví v mysli. Je důležité udržovat duševní rovnováhu a harmonii a vyhnout se jakýmkoliv negativním myšlenkám nebo pocitům. Věnujte pozornost hudbě, kterou slyšíte často, protože může obsahovat nějaké vodítko. Hudba je oblíbeným komunikačním prostředkem ochránců a oni reagují na silné emocionální reakce způsobené hudbou. Pokuste se jim věnovat píseň, kterou jim pomyslně věnujete. Nemusíte ji hned skládat a zpívat, stačí si vybrat jednu oblíbenou. Když ji pak uslyšíte náhodou v rádiu nebo někde uvidíte její název, může to být vzkaz od vašich ochránců.