4. Tělesné doteky

Tělesné doteky jsou spolehlivým způsobem, jak zvýšit intimitu mezi dvěma lidmi. Krátký dotek na ruce, paži nebo noze je okamžitou známkou toho, zda o vás má druhá osoba zájem. Případně je můžete držet za ruku. Ne každý si nechá vniknout do svých intimních partií, a pokud vás neodmítne, máte vyhráno.

5. Zajímá vás, co má druhá osoba ráda

Dejte najevo, že vám na tom záleží, tím, že řeknete, že vás zajímá, co má druhá osoba ráda. Pokud se vám dané téma líbí, můžete se dozvědět něco nového. A pokud se vám líbí koníček, můžete mu dokonce nabídnout, že se k němu přidáte.

6. Věnujte pozornost řeči těla

Možná vás překvapí, že řeč těla je mocnou formou neverbální komunikace. Pokud se vám někdo líbí, usmějte se na něj. Ruce mějte otevřené a nikdy je nekřižte přes tělo, abyste nevzbudili dojem, že jsou uzavřené. Když spolu mluvíte, naklánějte se k druhé osobě a příliš nezmenšujte vzdálenost mezi vámi.

7. Nepřistupujte na pilu

Většina lidí má tendenci překračovat hranice, když se zamilují, a doslova se nemohou druhého člověka nabažit. Tomu byste se měli vyhnout. Snažte se zachovat si zdravý rozum a trochu krotit své vzrušení. Nesoustřeďte svou pozornost jen na druhou osobu, ale nezapomínejte ani na své přátele, kteří vaši pozornost uvítají.