Beran a Ryby

Ryby potřebují někoho, kdo jim v životě poskytne stabilitu a jistotu. Beran čeká na někoho, kdo mu připomene, že i všední a naprosto obyčejné věci mohou být krásné. Nikdy nekončící chemie mezi těmito dvěma je bude vždy přitahovat k sobě, dokud se skutečně nespojí. A až ten den přijde, začne jejich věčná láska.

Lev a Váhy

Lvi dávají přednost společenskému životu a jsou rádi středem pozornosti. Tito Lvi potřebují někoho, kdo tuto jejich stránku respektuje a podporuje je ve všem, co dělají. Váhy jsou přesně takovým typem lidí, které ve svém životě potřebují. Jsou okouzlující, pozorní a přátelští. Společně tvoří dokonalý pár, mají mnoho společného a sdílejí stejné zájmy. Ve skutečnosti Lev miluje, když má mužského ctitele, a Váhy se s ním cítí bezpečně.

Panna a Vodnář

Panna je velmi pozorná a také pracovitá. Vodnář je naopak vždy originální a pokrokový. A právě proto si tato dvě znamení zvěrokruhu tak dobře rozumí. Ve všem nacházejí společnou řeč, rádi sledují stejné dokumenty, poslouchají stejnou hudbu a povídají si dlouho do noci. Navzájem znají své potřeby a nikdy se spolu nenudí.