Panna (23. srpna – 22. září)

Panny se ve většině případů  mohou mít na pozoru před láskou. To, co ho opravdu přimělo padnout k nohám a podřídit se, je rozumná a inteligentní žena  . 

Muž Panny chce ženu, se kterou může mluvit o všem. A nebude ho soudit za to, jak je jeho mozek zvyklý všechno příliš analyzovat. Možná budete muset prodiskutovat další otázky, které ho zajímají a zajímají. Ukažte, že obdivujete jeho inteligenci a že s vámi sdílí své myšlenky.

Váhy (23. září – 22. října)

Muži Váh milují, když mohou s partnerkou inteligentně konverzovat. Chtějí také, aby jim jejich blízcí pomáhali a občas radili, zejména pokud jde o obtížná rozhodnutí.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Stejně jako ženy Štíra, i muži Štíra mohou mít čas, než se otevřou lidem. Ale když to udělá, stane se z něj mimořádně silný partner, a proto ho fascinují ženy, které jsou stejně vášnivé jako on. Dej tomu oheň!

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Muži ze Střelce chtějí být s někým, kdo oceňuje a miluje život, kdo si ho může užít. O smyslu života není třeba mluvit. Jsou intoxikováni ženami, které mají hloubku a schopnost vést hluboké a napjaté konverzace.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Integrita, důstojnost a sebeúcta jsou pro muže Kozoroha tři nejdůležitější rysy. Proto ho přitahuje žena, která je dokonale předvádí. Rovněž ho hluboce přitahují motivované a ambiciózní ženy. Pokud má cíle, které se jí líbí, chce ji podporovat na každém kroku.

Zdroj.Esoteric