Ukázala, jak vypadá její břicho po 4 porodech. Myslela si, že není normální. – Lalala.sk
Bohužel ani v osobním životě se jí příliš nedařilo. Svého prvního muže, režiséra Andrého Smaggheho, si vzala v roce 1961, avšak už v roce 1965 se rozvedli kvůli jeho alkoholismu, ze kterého se střídavě léčil. Podruhé se provdala v roce 1970 za známého automobilového závodníka Clauda Bourillota, avšak ani tento vztah jí nevyšel. Claud jednoho dne prostě zmizel se všemi jejími šperky a penězi.

ZDROJ: LEPARISIEN.FR

Přestože si myslela, že by se na ni konečně mohlo usmát štěstí, ani její další vztah nebyl výhrou. Stala se také obětí znásilnění, kterého se měl dopustit její herecký kolega Vittorio Gassman.

Další z řad mužů v jejím životě byl její obdivovatel obchodník Adrien Janča, který zemřel na rakovinu chvíli před jejich plánovanou svatbou. Kvůli tomu, že za svůj život nenašla pravou lásku a spřízněnou duši, neměla Michele nikdy děti.

Za to však napsala několik knih – například „Angelika se ztraceným srdcem“ nebo „Já nejsem Angelika“. Jak můžete ale na fotografiích vidět, její krása nezestárla ani za rok a její půvab přetrvává pořád.

A co na ni říkáte vy? Byl to váš oblíbený seriál? Podělte se s námi o názor v komentářích níže!

ZDROJ: ZIMBIO.COM