Býk

Pro Býka přináší samotný začátek roku 2022 velmi příznivé aspekty. Astrologové doporučují, abyste této příležitosti využili na maximum a se začátkem nového roku si udělali všechny plány na zbytek roku, budete mnohem „moudřejší“, než si myslíte.

Samozřejmě se na cestě k úspěchu objeví nějaké „škytavky“, ale veškeré úsilí, které vynaložíte, bude nakonec odměněno.

Sečteno a podtrženo, Býci mohou doufat ve velmi úspěšný rok, zvláště tento měsíc, a astrologové jim dávají jednu bonusovou radu – chopte se iniciativy a nebojte se rizika.

Blíženci

Blíženci budou mít po všech stránkách jedinečný rok. Doslova v roce 2022 bude následovat úspěch za úspěchem a každému z nich, osobně zaslouženým, nic „nespadne z nebe“.

Všechny plány, které udělali v minulosti, budou realizovány a to vše povede k nebývalému úspěchu a nejviditelnější výsledky se dostaví v dubnu.

V oblasti lásky je možné vztah s partnerem formalizovat, tyto úspěchy je povzbudí k tomu, aby se k tomu kroku také odvážili.

Váhy

V roce 2022 se hvězdy příznivě dívají na ty, kteří neváhají prezentovat nové nápady a postavit se za ně. Buďte v dubnu více nápadití. 

Astrologové říkají – nebojte se riskovat a zkoušet nové věci.

Tento přístup vám pomůže minimalizovat chyby a zkušenosti, které během tohoto procesu získáte, budou v budoucnu neocenitelné.

Zdroj.esoteric