6. Panna (23. srpna – 22. září)

Žena Panna hodně přemýšlí a ráda tráví čas o samotě se svými myšlenkami v tichosti. Je snadné ji urazit, ale své city dovedně skrývá. Muž, který dokáže rozluštit její složitou osobnost, si dokáže získat její srdce.

KOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž ve znamení Vah: Pro odhodlaného a citlivého muže narozeného ve znamení Vah nebude těžké získat pozornost ženy Panny.

Muž Kozoroh: Tento muž je také schopen roztavit srdce ženy Panny. Muž Kozoroh se nedůvěřivosti Panny vůbec nebude bát, a tak bude trpělivě čekat, až se mu odhalí.

NEKOMPATIBILNÍ ZNAKY

Rak: Spojení dvou velmi citlivých znamení je odsouzeno k vzájemným výčitkám a zášti.

Muž Ryb: Mlčení Ryb a Panny mezi nimi vytvoří hradbu nedorozumění.

7. Váhy (23. září – 22. října)

Ženy Váhy pevně vědí, co od života chtějí, a tvrdošíjně dosáhnou svého cíle. Jsou racionální a praktičtí. Jejich ambice jim nedovolí spokojit se s méně než „tím nejlepším“.

KOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Střelec: Jedná se o harmonické spojení svobodomyslného muže Střelce a silné ženy Vah. Dokáže odhalit její talent, ale ona ho čas od času srazí k zemi.

Muž Lev: Obě znamení jsou velmi oddaní partneři. Žena Váhy je jednou z mála, která dokáže krotit ego muže Lva. Ten, kdo rád ve všem vítězí, takovou výzvu rád přijme.

NEKOMPATIBILNÍ ZNAKY

Kozoroh: Podle jejího názoru je Kozoroh narcistický diktátor, pod jehož tlakem svobodomyslná žena Váhy rychle uteče.

Muž Ryby: Žena Váhy nebude počítat s pocity emocionálního muže Ryby. Bude ji považovat za bezcitnou a tvrdou.

8. Žena Štír (23. října – 21. listopadu)

Žena Štír je velmi ambiciózní člověk. Vášnivá, žárlivá a citlivá žena Štír má na svého budoucího partnera vysoké nároky. Je jednou z mála žen, která je připravena otevřeně deklarovat své sexuální fantazie.

KOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Kozoroh: Zasněnou a odvážnou ženu Štíra přitahuje chladná mysl a trpělivost muže Kozoroha. Sexuální kompatibilita těchto znaků je nepochybná.

Leo Man: Toto je spojení dvou vášnivých znamení zvěrokruhu. Muž Lev je přitahován sexuální emancipací ženy Štíra. Dokáže si získat její pozornost svou oddaností a odhodláním.

NEKOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Štír: Spojení dvou Štírů je nebezpečná kombinace. I přes neuvěřitelnou kompatibilitu v posteli se vztah stane pro oba nesnesitelným. 

Muž Blíženec: Podle ženy Štíra je muž tohoto znamení nudný a přehnaně romantický.

9. Žena Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ženy Střelce jsou velmi odvážné, vždy hledají dobrodružství a nové zkušenosti v životě. Často se řídí svým srdcem a nedělají kompromisy. Za partnera si vybírají toho, kdo s ní může sdílet touhu porozumět celému světu.

KOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Beran: Milují změny, snaží se experimentovat, reformovat své životy a zcela se shodují v těchto touhách a impulsech.

Muž Vodnář : Muž Vodnář dokáže vykreslit sexuální život ženy Střelce jasnými barvami. Mohou sdílet společné zájmy.

NEKOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Býk: Muž Býk ve snaze o stabilitu doma nikdy nepochopí podněty pro experimenty ženy Střelce.

Muž Panna: Takový muž miluje pořádek a je zvyklý žít podle plánu. Bude pro něj těžké držet krok se ženou Střelec, která se snaží pouze vpřed, aniž by se ohlížela zpět.

10. Žena Kozoroha (22. prosince – 19. ledna)

Žena Kozoroh je velmi ambiciózní a pracovitá. Trpělivost a chladná mysl jí umožňují téměř vždy dosáhnout svého cíle.

KOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Ryb: Na první pohled se může zdát, že emocionální muži Ryby nejsou tím nejvhodnějším znamením pro praktické Kozorohy. Muž Ryba je nenapravitelný snílek a romantik, vždy v oblacích, ale právě těmito vlastnostmi přitahuje pragmatickou ženu Kozoroha.

Muž Panna: Panna a Kozoroh jsou páry s dobrou kompatibilitou díky jejich příbuznému temperamentu. Jsou spojeni zdrženlivostí v projevech emocí, tvrdohlavostí a izolací. Ve vztahu tohoto páru je málo vášně, to jim však nebrání v tom, aby si užívali jeden druhého.

NEKOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Lev : Muž Lev neustále potřebuje pozornost, zatímco žena Kozoroh je zaneprázdněna důležitějšími záležitostmi. Její vážnost může považovat za chladnost.

Beran: Neklidný svazek. Žena Kozoroha bude muže Berana vnímat jako nedbalého a nespolehlivého partnera. Praktický Kozoroh nebude sdílet jeho touhu získat maximální dávku radosti ze života.

11. Žena Vodnář (20. ledna – 18. února)

Žena Vodnář je kreativní člověk, který je vždy otevřený novým poznatkům. Nerada se omezuje na konvence. Navzdory tomu, že se navenek zdá otevřená komunikaci, ve skutečnosti se zdráhá sdílet své pocity. Oceňuje svobodu osobního prostoru a totéž očekává od svého partnera.

KOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Váhy: Dokonale si rozumí. Obě znamení se ve společnosti cítí skvěle, jelikož jsou od přírody extroverti. Muž Váhy ocení kreativitu a nadšení ženy Vodnáře.

Blíženec: Zástupci obou znamení mají moře kouzla a nezůstanou bez povšimnutí, když jsou spolu. Jejich vynalézavost jim poskytuje neuvěřitelnou sexuální kompatibilitu. Živá mysl muže Blížence dokáže uchvátit intelektuální a nezávislou ženu Vodnáře.

NEKOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Štír: Pokusy žárlivého muže Štíra ovládnout svého svobodu milujícího vyvoleného, ​​Vodnáře, budou neúspěšné.

Muž Ryb: Tento muž potřebuje neustálou pozornost a všechny jeho pokusy o přiblížení se k ženě Vodnáři bude ona vnímat jako zásah do svobody osobního prostoru.

12. Žena Ryby (19. února – 20. března)

Žena Ryba je nejcitlivějším a nejemotivnějším typem znamení zvěrokruhu. Charakteristickými vlastnostmi žen Ryb jsou umění a velmi rozvinutá intuice. Nesmělý a zasněný představitel tohoto znamení často postrádá sebevědomí.

KOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Rak: Jemný a starostlivý muž Rak se dokonale hodí k ženám Rybám. Podobný temperament, snadno najdou společný jazyk a dokážou se jeden druhému otevřít. Jejich spojení je zpravidla postaveno na velké lásce.

Muž Kozoroh: Romantismus a ženskost Ryb přitahuje muže Kozoroha jako magnet. Na Ryby zapůsobila moudrost a péče mužů Kozoroha.

NEKOMPATIBILNÍ ZNAKY

Muž Blíženec: Takové spojení je plné rozporů. Zamilovaní muži Blíženci se snaží vyhýbat zbytečným závazkům a žena tohoto znamení bude pociťovat nedostatek pozornosti, kterou nutně potřebuje v jakékoli fázi vztahu.

Muž Váhy : Citlivé Ryby nebudou připraveny na přímočarost muže ve znamení Váh. Žena Ryba, která je zvyklá vyhýbat se hlučným společnostem, se nebude moci smířit s jeho touhou být neustále ve společnosti.

Zdroj.esoteric