Pokud jste se narodili ve jménu Lva:

Navzdory tomu, že jste pro vzhled a povrchní úspěchy, máte silný, často nepochopený vnitřní život. Lev jedná instinktivně, intuici, což by nemělo být zaměňováno s magií. Takže nejste věštec, jste instinktivně úspěšní.

Pokud jste se narodili ve jménu Panny :

Díváte se daleko dopředu, takže vidíte do budoucnosti. To však není řízeno magickými silami, ale ostražitou, střízlivou analýzou. Neopustíte své obavy a vize nevysvětlitelného.

Pokud jste se narodili ve Váhu:

Potlačujete nepříjemné dohady, varování ze svého podvědomí. Jen necháte přijít to krásné, příjemné – což vám dá dobrý pocit. Ale máte přirozený smysl pro správnou taktiku. Víte, odkud pochází vaše výhoda, ale nemáte tušení.

Pokud jste se narodili ve jménu Štíra:

Máte mimořádné duchovní síly. Svým přáním a cílům můžete vnutit ostatní, aniž byste je vyslovili. Je to kouzlo, ale podívaná? U Štíra je to možné, ale většinou jste příliš zaneprázdněni sebou, abyste viděli do budoucnosti.

Pokud jste se narodili ve jménu Střelce:

Snažíte se vzhůru, k vyššímu vzdělání, k myšlení otevřenému světu, ale mezitím se fanaticky snažíte být pro vás tím pravým. Jste více bioprorokem, alternativou, ekologem, světovým zachráncem a kazatelem než magickým věštcem. Příliš mnoho s realitou, s nespravedlností tohoto světa nebo rušné.

Pokud jste se narodili ve jménu Kozoroha:

Nejsi věštec. Řídíte se zdravými střízlivými estonskými, praktickými úvahami. Magie, vnímání přes smysly a smysly jsou pro vás hry, které si nebudete moci dovolit.

Pokud jste se narodili ve jménu Vodnáře:

Jste geniální duch, který se dívá do budoucnosti, máte vize, své intuice, které však nepocházejí z intuice, ne z magického vztahu s podvědomím – ale z brilantní hlavy.

Pokud jste se narodili ve jménu Ryb:

Jsi dokonalý věštec. Rozumíte všemu, co si ten druhý myslí, co se toho druhého týká, jaký je váš skutečný problém – a to vše dříve, než si toho člověk uvědomí. Máte mimořádnou magickou sílu, pokud ji necháte zvítězit a budete ji následovat.

Zdroj:esoteric