Blíženci

Blíženci se tento týden budou muset hodně hádat, trávit spoustu času diskusemi a prokazovat svou nevinu a způsobilost.  Efektivní techniky a tajemství  vám pomohou efektivněji přesvědčit ostatní, že máte pravdu. 22., 23. a 24. ledna se nejlépe stráví samotou. Zbytek dne také není nejlepší pro komunikaci, romantiku a randění, proto je lepší se ve volném čase z práce zaměřit na osobní záležitosti. Je to ideální čas začít se starat o své zdraví a bojovat se špatnými návyky.

Rak

Nastává doba, kdy můžete snadno změnit svůj život, ale nejprve musíte změnit svůj postoj k němu. Možná by se Rakovi měli seznámit s osmi zenovými principy, které jim umožní změnit jejich životy. Jedná se o jednoduché pravdy, kterým mohou porozumět i děti. Obecně bude týden docela monotónní a klidný. Mělo by to začít tím, že se věci dají do pořádku doma i na pracovišti. Nevěnujte pozornost drbům a všemu, co říkají ostatní. Lepší je šetřit nervy a drahocenný čas.

Lev

Jak vypadají a co mají na sobě, bude hrát pro Lvy velmi důležitou roli. Dříve odborníci na webu dailyhoro.ru hovořili o  tom, jak vzory na oblečení ovlivňují energii. Nastává doba, kdy si Lev potřebuje obléknout oblečení v klecích. Bude mít ochranné vlastnosti a ušetří nervy lvům. Nejlepší je tento týden to s asertivitou nepřehánět, protože to může vyděsit vaše štěstí. Velký úspěch čeká na ty, kteří pracují v sektoru služeb, ale mají malý kontakt s klienty. Hodně štěstí také čeká na řidiče a sportovce.

Panna

Pro Panny se finance a práce stanou nejen nejdůležitější oblastí, ale také jedinou oblastí, kde je čekají velké průlomy a úspěchy. Musí tvrději pracovat, dávat méně prázdné sliby a dodržovat  sedm pravidel feng shui. Velké štěstí pro kreativní lidi a ty, kteří neustále potřebují dělat nestandardní rozhodnutí. Je velmi důležité věnovat konec týdne péči o své zdraví, komunikaci s rodinou a přáteli. Můžete přijímat hosty nebo jít na návštěvu. Hlavní věcí je nebýt dlouho sám.

Váhy

Zkuste se vrhnout do práce hlavou. Až do konce týdne budete muset udržovat vysoké tempo. Řešení problémů a dělání věcí bude vyžadovat hodně síly a energie, takže si o víkendu budete muset dobře odpočinout – naštěstí bude nálada hvězd a planet v této době pozitivní. Váhy budou moci změnit svůj život k lepšímu, přilákat více štěstí, změnit směr.  Tři užitečná tajemství  pomohou lidem tohoto Znamení obnovit svůj život. Váhy by měly být trpělivější a opatrnější. Musíte tvrdě pracovat, ale neměli byste zapomenout ani na odpočinek.

Štír

Tento týden se bude nést ve znamení úzkosti a nestálosti nálady hvězd a planet. Proto by Štír měl každé ráno začít meditací o úspěšných událostech. Lidé tohoto Znamení musí být více shromažďovaní, odpovědnější, a to nejen v práci, ale také v osobních záležitostech, domácích pracích. Opačné pohlaví si méně pravděpodobně všimne pozitivních vlastností Štíra, takže nyní je pro ně lepší odložit milostné vztahy a hledání spřízněné duše. Je lepší trávit volný čas doma, obklopený blízkými nebo na samotě.

Střelec

Střelec očekává rychlé a nečekané úspěchy, ať už v lásce nebo v podnikání. Pro zástupce tohoto znamení zvěrokruhu to bude velmi dobrá doba. Měli by věnovat pozornost znakům vesmíru, což naznačuje přístup zisku. Bude také užitečné naslouchat vaší intuici. V období od 18 do 24 let bude Střelec schopen vyřešit řadu problémů, napravit všechny chyby z minulosti. K velkému úspěchu potřebují jen trochu sebevědomí a trochu tvrdé práce a diskrétnosti.

Kozoroh

Kozorožci by  se měli zbavit viny. Předpokládá se, že bude nejnebezpečnějším nepřítelem pro štěstí a úspěch v lásce a práci. Kozorožci, utápěcí v samokopání a sebepoškozování, se budou snáze spravovat. Musíte se milovat a odpustit si minulé chyby. Je to ideální čas na zahájení nového života, nové cesty. Doporučuje se neuplatňovat nároky na blízké lidi – můžete narazit na skandál. Během tohoto obtížného období je také lepší držet se dál od toxických lidí a pomluv. Nemusíte nikomu říkat o složitosti svých záležitostí.

Vodnář

Nejnepříznivějšími dny v týdnu jsou 18. a 19. ledna. Nejlepší je vyhnout se negativům v těchto dnech a obecně v tomto týdnu.  Zvyk stěžovat si vyděsí štěstí, takže je lepší nehněvat osud tím, že si budete stěžovat, že máte vždy smůlu a všechno se zhoršuje. Jakákoli rozhodnutí musí být učiněna rychle, bez prodlení. Při poznávání nových lidí musíte pamatovat na první dojem. Musíte vypadat jako značka a také mít dobrou náladu. Takže Vodoleev bude mít štěstí v lásce a v obchodní sféře. Jakákoli jednání skončí úspěchem.

Ryba

Pro Ryby je tento týden zásadní mluvit více pravdy a být otevřený a upřímný. To platí zejména pro komunikaci s blízkými. Tato doba může být  počátečním krokem k novému životu. Týden je pro kariéru Ryb velmi důležitý. Je pravděpodobné, že lidé tohoto Znamení budou moci poznat někoho důležitého. Je to skvělý čas na změnu zaměstnání, hledání nových koníčků a nakupování. V lásce by Ryby měly trochu zadržet své koně: není třeba ještě posunout vztah na novou úroveň.

Zdroj:esoteric