Všechna tato retrográdní energie nás povzbuzuje, abychom se pohybovali pomalu, změnili způsob, jakým jsme o věcech přemýšleli, a abychom trávili čas odhalováním skrytých pravd, které v nás mohou být pohřbeny. I když to přichází s mlhou a zmatkem, je to vlastně skvělý čas jít dovnitř, přemýšlet a znovu se spojit se všemi částmi sebe sama, které byly zapomenuty. Respektujte každou citlivost, která se v této době objeví. Dovolte této citlivosti, aby byla vodítkem k většímu soucitu a sebelásce. Dovolte své citlivosti, aby vás upozornila na to, co se vám vaše srdce možná snaží sdělit.

Na základě energie pod tímto úplňkem je možné, že srdce bude povzbuzeno, aby se otevřelo trochu více a uvolnilo některé hranice. Naše intuice se pravděpodobně během tohoto úplňku v Raku v roce 2023 také zesílí, takže důvěřujte svým instinktům a věnujte zvýšenou pozornost jakýmkoli intuitivním pocitům, které rozbuší vaše srdce. Přestože se jedná o první úplněk v roce, je tento úplněk stále spojen s energiemi minulého roku. Nenuťte se tedy do předsevzetí a cílů, pokud se necítíte sladěni. Vězte, že máte čas si vše naplánovat, stanovit cíle a být aktivní.

Období úplňku můžete využít k zamyšlení nad uplynulým rokem a načerpat z něj moudrost, se kterou vstoupíte do roku 2023!