Lev

Je méně kompatibilní s Býky a Štíry, naprostým opakem Vodnáře. Došlo by k neustálému střetu vůlí s Býkem a Štír by pro něj byl příliš velká zeď. Vodnář je vzorem nezávislosti a lev to neunese.

Panna

Je méně kompatibilní s Blíženci a Střelci, naprostým opakem Ryb. Střelec a Blíženci jsou vždy velké sny a příliš vášniví. Ryby jsou snílek, zatímco Panna je činitel, což se zdá být dobrým doplňkem, ale nikdy to mezi nimi nefunguje.

Váhy

Je méně kompatibilní s Rakem a Kozorohem, naprostým opakem Berana. Rak je příliš připoutaný k rutině a Kozoroh je na něj příliš násilný. Beran by chtěl být ve vztahu přehnaně dominantní a vnutit mu svoji vlastní vůli.

Štír

Je méně kompatibilní s Lvem a Vodnářem, úplným opakem Býka. Možná jsem povrchně dvojče se lvem, ale oba jsou silné osobnosti. S Vodnářem by dva tvrdohlaví v hostinci měli účinek. Zpočátku může být vášeň s Býkem velká, ale poté bude debata ještě větší.

Střelec

Je méně kompatibilní s Pannou a Rybami, úplným opakem Blíženců. Ryby v jeho očích vypadají nerozhodně, protože ke všemu vždy přistupuje s nadšením. Přestože může být vztah s Blíženci velmi zajímavý, nemohou pro ně dva dělat vážná rozhodnutí o budoucnosti.

Kozoroh

Je méně kompatibilní s Kos a Libra, úplný opak Raka. Kozoroh postupuje pomalu, ale vytrvale ke svým cílům, zatímco Beran najednou a spěšně vedle něj. Nelze ovládat zůstatek. Zatímco rakovina je emocionální, sebevyjádřující povaha, Kozoroh si vše nechává pro sebe. Nikdy dobré párování.

Vodnář

Je méně kompatibilní s Býky a Štíry, naprostým opakem Lva. Cítíte se frustrovaní strnulým smýšlením Býka a Štír je skutečná výzva tvrdohlavá jako mezek. Oba by si navzájem udělali vlastní právo. Dříve nebo později jsou velké hádky se lvem nevyhnutelné.

Ryby

Je méně kompatibilní s Blíženci a Střelci, naprostým opakem Panny. Blíženci si navzájem obtížně rozumějí v myslích a Blíženci to nikdy nemohou pochopit – alespoň Ryby to tak cítí. Střelec je pro něj také příliš bezohledný. Panna je koneckonců jednou z nejpraktičtějších vlastností, které je třeba neustále analyzovat, a to vás přivádí k šílenství.

Zdroj.esoteric