Lev

Sebevědomá osobnost, která vzbuzuje přitažlivost v očích ostatních. Vyznačuje se dvěma věcmi: buď velmi nevěrný, nebo velmi loajální. Nevstupuje stranou, pokud mu jeho partner dělá radost.

Panna

Mezi lístky, kterým je věrnost posvátná a nedotknutelná. Není snadno sveden, nevyznačují se dobrodružstvím. Pokud budou podvedeni, budou velmi trpět a stopy toho v nich zůstanou po zbytek jejich života.

Váhy

Nevyznačuje se loajalitou a neočekává to od svého partnera. Své vztahy řeší volně, miluje krásné a dobré, takže pokud ji chce někdo svést, nebrání se.

Štír

Není schopen vytrvat s partnerem po zbytek svého života. Nejsexi lístek, který neustále vyžaduje. Zajímavé na tom je, že ho nikdo nemůže oklamat, ale může kohokoli s kýmkoli podvádět. Velmi málo lidí to může tolerovat. Vždy sleduje kroky svého partnera, ale je těžké ho sledovat.

Střelec

Nerad se svazuje, proto není vzorem loajality. Když se ho zeptají na jeho tajemství, že nelže, nahradí svou sebeúctu dobrodružstvím. Pokud jste podvedeni ve velmi odpouštějícím a odpouštějícím a těžko změnitelném vztahu, raději jeden zakotvíte a mezitím několikrát ustoupíte.

Kozoroh

Opravdu není náchylný k nevěře, pouze odstoupí, pokud to jeho hmotný majetek vyžaduje, takže můžeme říci, že je velmi materialistický. Miluje se cítit bezpečně, miluje peníze, má dobrou kariéru. Pokud uspějete, nevstupujte stranou!

Vodnář

Pro něj je vztah pouze dočasná věc, krok zpět v jeho životě není nový. Nežárlí, neočekává od svého druha věrnost, může zůstat jen s velmi laskavým lístkem.

Ryby

Je to velmi bezbranný lístek a vůbec není agresivní. Nevyznačuje se nevěrou, ale bojí se, že bude podveden. Z tohoto důvodu se hodně brousí a může také otrávit vztah s jeho emoční nestabilitou. Pokud však máte vážný vztah, zřídka se vzdáte, s rybou mohou být všechny lístky v bezpečí.

Zdroj:esoteric