Je důležité být v souladu se svou duší, odevzdat se svému nitru. Lekce, které Saturn přináší, mohou být někdy drsné, ale vždy přinášejí příležitosti k většímu růstu. Se Saturnem, pokud jste ochotni se ukázat, dělat práci a převzít odpovědnost za směr svého života, bude vás podporovat a pomůže vám dosáhnout výšek, o kterých se vám ani nesnilo. Když děláte práci, kterou před vás Saturn klade, může to přinést úspěch, pocty a odměny.

Srpnový úplněk je také úzce spojen s konjunkcí Severního uzlu Uran, což je hlavní kosmická energie tohoto měsíce. Nestabilita a turbulence jsou možné, zejména ve financích. To vás může povzbudit k drastickým a velkým změnám a také k přizpůsobení se novému způsobu života .

Když je Saturnova energie silná, emoce mohou být vysoké. Můžeme se cítit úzkostně, neklidně nebo mít pocit, že změna je na cestě. Nejlepším řešením pro tento druh situace je připomenout si, že vaše mysl, tělo a duch mají sílu být v rovnováze , přizpůsobit se jakékoli situaci a získat z ní to nejlepší.

Nechte své srdce zářit jako měsíc v úplňku a pak bude snazší překonat všechny překážky!