VÁHY

Horoskop na první polovinu srpna.

Milé Váhy, během první poloviny měsíce ztratíte důvěru k partnerovi kvůli některým jeho činům. Váš partner bude dělat věci, které pro vás nebudou snadné. Čekají vás události, které pro vás budou velmi těžké .

ŠTÍR

Milí Štíři, první polovina srpna vám přinese milostné štěstí. Důvody ke štěstí na vás čekají, protože váš partner se vám bude snažit dokazovat lásku různými způsoby. Konečně jsou před vámi krásné dny z hlediska lásky.

STŘELEC

Milí Střelci, během první poloviny srpna vás čeká těžké rozhodnutí. Ve skutečnosti se budete muset rozhodnout, zda svému partnerovi dáte ještě šanci, nebo ne. Váš partner ve skutečnosti udělá něco, co jste si nezasloužili.

KOZOROH

Milí Kozorozi, situace ohledně vaší životní lásky bude během první poloviny srpna opravdu dobrá. Z hlediska lásky na vás čekají jen pozitivní události. A čeká vás něco, co se dá nazvat uskutečněním pro vás malého snu.

VODNÁŘ

Milí Vodnáři, během první poloviny měsíce si uvědomíte, že vás váš bývalý partner chce zpět do vztahu. Tomuto člověku se na vás nepodařilo zapomenout a kvůli tomu začne dělat věci, které vás nechají beze slov.Horoskop na první polovinu srpna přináší mnohé.

RYBA

Milé Ryby, první polovina měsíce vám přinese především starosti z hlediska lásky. Váš vztah nebude dobře fungovat a to jen proto, že se váš partner nebude dostatečně starat o své činy. Čekají vás některé extrémně negativní události, které vám to znesnadní.