VÁHY

Milé Váhy, do konce měsíce vás čeká něco velmi důležitého. Jmenovitě se k vám blíží události, které vám dokážou, že váš vztah je odsouzen k co největšímu úspěchu. Blíží se k vám více než důležité okamžiky.

ŠTÍR

Milí Štíři, s akcemi v období do konce měsíce se budete moci spokojit, protože v lásce vás čeká tolik krásného. Konečně se vám začnou dít pozitivní věci z hlediska vaší životní lásky.

STŘELEC

Milí střelci , období do konce měsíce vám moc nesvědčí. Bohužel váš milovaný udělá mnoho věcí, které by dělat neměl, a způsobí vám spoustu zármutku. Nastávají pro vás velmi těžké časy.

KOZOROH

Milí Kozorozi, v období do konce měsíce se vám stane to nejméně, co můžete čekat. Ve skutečnosti se zamilujete do jedné osoby. Do života vám vstoupí člověk, kterého budete ve vztahu po svém boku silně chtít.

VODNÁŘ

Milí Vodnáři, do konce měsíce vás čekají milostné problémy i ty velké. Někteří lidé prostě přesvědčí vašeho partnera o nepravdách o vás a nebude pro vás snadné se se svým milovaným domluvit. Bude to pro vás velmi těžké.

RYBA

Milé Ryby, období do konce měsíce vám přináší mnoho důvodů ke štěstí. Uvidíte skutečné zázraky a zázraky lze nazvat skutečností, že mnohé z vašich snů se stanou jen krásnou realitou. Blíží se vám fantastické dny.