Předchozí život Váh

Pokud jste se narodili jako Váhy, byli jste ve svém předchozím životě stejnou osobností Panny.

Jako bývalá Panna jste byli někým, kdo se neustále obětovala pro blaho ostatních, nikdy vám nezáleželo na tom, že se to děje na úkor vašich vlastních potřeb.

Nyní, když jste se stali Váhami, jste schopni vyvážit vše ve svém životě.

Snažíte se koordinovat se všemi, abyste se vyhnuli jakýmkoli konfliktům.

Předchozí život Střelce

Pokud jste v tomto svém životě Střelec, znamená to, že jste s největší pravděpodobností předtím byli Štírem.

Čas, který jste investovali do svých nových vztahů ve svém předchozím životě, nyní vedl k tomu, že máte všechny nástroje k tomu, abyste svou moudrost ve svém současném životě mohli předat ostatním jako dobrodružný Střelec.

Všechno, co jste se ve svém předchozím životě naučili jako Štír, nyní přispívá k vašemu současnému životu Střelce. Najdete nové a kreativní způsoby, jak vyjít s lidmi a zároveň nechat svého svobodného ducha toulat se do nekonečna.

Předchozí život Panny

Narodit se jako panna znamená žít ve svém předchozím životě jako lev.

Jako lev jste kdysi byli velmi sebestřední a neschopní vidět přes nos, protože jste neviděli podstatu toho, co to znamená být velkorysý k ostatním.

Jako panna jste schopni překonat tuto hroznou vlastnost a dát ji ostatním, kdykoli je to nutné, a nikdy nezapomenout věnovat pozornost tomu, jak se tento problém vyvíjí a je třeba jej řešit.

Uděláte tolik lidí radost tím, kým jste, že vás v podstatě ani nemusí o nic žádat.

Předchozí život Vodnáře

Jelikož jste se v tomto svém životě narodili jako Vodnáři, v předchozím jste museli být Kozorohem.

Veškerá tvrdá práce a úsilí, které jste do Baksága vložili, byla vyčerpána. Jste v podstatě unaveni ze všech nekompetentních povinností, které to obnášelo.

Jako Vodnář si nepřejete nic jiného než trochu svobody od všeho a od všech, přestože se chcete vrátit tam, kde jste přestali.

Najdete své štěstí ve svobodném duchu, ale budete také vědět, kdy je čas vrátit se domů.

Předchozí život Štíra

Narodit se jako štír znamená, že jste ve svém předchozím životě museli být Váhy.

Ze všech svých sil jste se chystali najít rovnováhu, takže jste byli v klidu s těmi kolem vás. Občas jste byli tak soustředění, že jste věnovali více pozornosti komukoli než sobě samému.

Jako štír chcete posílit své vztahy a vaše vášeň vás vede k tomu, abyste se vždy setkávali s novými lidmi a vytvářeli nová přátelství.

Předchozí život Blíženců

Pokud jste se ve svém současném životě narodili do Blíženců, museli jste být dříve Býkem.

Ve svém předchozím životě jste byli osobou, která se více zajímala o přírodu, toužila po ještě užším spojení se všemi živými bytostmi a toužila po něčem podstatném jiném, než čím jste byli.

V tomto novém životě jako Blíženci se můžete setkat s překážkami, které prověří vaši mysl a zkušenosti, které vás nutí přemýšlet o tom, jaké je nejlepší rozhodnutí pro vaši budoucnost. Nevzdávejte se snadno, pokud jde o vaše touhy.

Předchozí život Berana

Pokud jste ve svém současném životě Beran, je velmi pravděpodobné, že jste v minulosti byli Rybami.

V minulosti jste byli hluboce duchovní, také jste se snažili duchovně pracovat ve prospěch těch, které jste opravdu milovali, a těch, kteří si vás nejvíce zasloužili.

Znovuzrozený jako košer můžete určitě překonat výzvy, které by vás vedly k sobeckému chování vůči ostatním.

Určitě se také dozvíte, jaké to je žít nezávislým životem, takže můžete objevovat nové věci, které jste dosud neznali.

Zdroj:esoteric