Panna

Neustále trpíte nedostatkem sebevědomí a tento stav může snadno vést k depresím nebo z vás udělat člověka, který duchovně touží po druhých. To také často způsobuje bolesti žaludku.

Váhy

Problém je s ledvinami a močovým měchýřem, i když dobrou zprávou je, že obzvlášť krásná je vaše pleť. Nemáte sklony k akné a trvá mnoho let, než se vám začnou dělat vrásky.

Štír

Neustálá úzkost může snadno oslabit váš imunitní systém a máte tendenci pravidelně chytit nějakou infekční chorobu. Místo přílišného přemýšlení se zaměřte na udržení svého zdraví.

Střelec

Téměř každý Střelec má problémy s kyčlemi, játry, zrakem a nervy. Není na škodu se čas od času zkontrolovat a předejít problémům.

Kozoroh

Jedna z nejambicióznějších vlastností, která tíhne k perfekcionismu. Buď to můžete přehánět s cvičením nebo dietou, což vás může snadno vystresovat a rozvinout různé nedostatky živin.

Vodnář

Vyznačují se přílišným přemýšlením, díky čemuž jsou mnohem více stresující a náchylnější k úzkosti než jiné lístky. Zranění jsou často způsobena přílišným cvičením. Odpočinek a relaxace jsou důležité klíčové slovo.

Ryby

Na rozdíl od ostatních se Ryby mohou snadno pohybovat s driftem. Přesně vědí, jak se v případě potřeby uklidnit a uvolnit. Mají silný imunitní systém a jsou mnohem méně nemocní než ostatní lístky.

zdroj.esoteric