Rak

Rakoviny jsou pomstychtivé. Ale také nezapomínají na dobrotu na jejich adresu. Toto znamení je náchylné k projevům nadměrné agresivity, popudlivosti, žárlivosti. Tak se cítí na svém místě.

A rakoviny jsou uzavřené a tajné povahy. Je prostě nereálné pochopit, co se děje v jejich hlavě a co v jejich duši.

Kromě toho ale rakovina není milovníkem intrik a drbů. Je pro ně snazší říkat všechno tak, jak má, bez podílu pokrytectví a nadměrné sladkosti. A často jsou uraženi, i když navenek to nijak neprokazují. Stížnosti na rakovinu se hromadí jako sněhová koule a jednoho dne tato hrudka pachatele jednoduše rozdrtí.

Lev

Nej narcističtější ze všech znamení. Narcismus lvů hraničí se sobectvím. Milují komplimenty, i když i bez všech těchto slov Lions vědí, že jsou nejkrásnější, neodolatelní a nepřemožitelní.

Pokud chcete soutěžit v silách s Levem, vězte, že je to špatný nápad. Ve vztahu hrají Lions roli tyrana, nebo se spíše snaží hrát, ale ve skutečnosti se ukázalo, že se jedná o obyčejné lidi s napoleonskými způsoby.

Panna

Střízlivost Panen nezná hranic. Někdy to ale vede spíše ke zjevné chamtivosti než k rozumnému výpočtu výhod. Pannám občas vládne závist, která zcela zabíjí hlavní výhodu tohoto znamení – tvrdou práci. A i když Panny neúnavně pracují, vždy si myslí, že to nestačí, proto se toto znamení často podceňuje a vinu za to přesouvá na ostatní.

Váhy

Hlavní nevýhodou tohoto znamení zvěrokruhu je nerozhodnost a věčné zaváhání, které je často znervózňuje bez ohledu na to. Je pro ně obtížné činit rozhodnutí. Nejprve musíte vše zvážit, spočítat všechny klady a zápory a až poté se rozhodnout. To naštve a naštve nejen samotné Váhy, ale i lidi kolem nich. Z toho se zástupci tohoto znamení vyznačují častými výkyvy nálady, které negativně ovlivňují vztahy s blízkými.

Štír

Nejškodlivější a mstivé znamení zvěrokruhu. To jsou ti, kteří vždy ohnou svou linii, protože mají za pravdu jen sebe. Nikdy se neodchýlí od svého rozhodnutí a neodchýlí se od zvolené cesty. Štíři rádi počítají peníze, a pokud je jich stále méně, pak je Štír docela naštvaný. Ano a žádný rozdíl, mají spoustu peněz nebo málo, toto znamení vždy nestačí.

Střelec

Díky hyperaktivitě Střelce jsou pro ostatní příliš zdlouhavé. Toto znamení je velmi aktivní, aktivní, podnikavé, což se ostatním ne vždy líbí. Střelec někdy předvádí naprosto hloupé věci, nad kterými tráví spoustu času, ale nemá to smysl. Ale pro Střelce je důležitý samotný proces, nikoli výsledek. Střelci vědí, jak být šéfy, a proto mají dobře vyvinuté organizační schopnosti.

Kozoroh

Kozorožci jsou ti Plyushkins. Mají tendenci hromadit se, pokud to přijde vhod. Znají hodnotu peněz, takže jsou zvyklí nakupovat vše se slevou. Kozorožci také vědí, jak ušetřit peníze. A toto znamení má špatnou dávku humoru. Proto jsou vtipy s Kozorohy, nebo spíše nad ním, špatné. Mohou se urazit.

Vodnář

Vodnáři jsou nejvíce milující. Milují milovat všechno a všechny. A pokud jsou již přijati pro nějaké podnikání, pak mu to dávají v plné míře, někdy zbytečně plýtvající silou a energií. Podivné koníčky jsou u Vodnáře vždy na prvním místě, takže se nedivte, že vás jako milovaného připraví o lásku, přátelství nebo pozornost. A i když se navenek může zdát, že s Vodnářem je to vždy snadné, není to zdaleka tak. Pro některé je extrémně obtížné vyjít s tímto znamením zvěrokruhu a najít společný jazyk.

Ryby

Vynikající iniciátoři nápadů, ale ne umělci. Mohou nabídnout nápad na zajímavý projekt, ale jeho implementace se může táhnout donekonečna. Toto znamení ne vždy přináší logické závěry toho, co bylo zahájeno.

A Ryby jsou významní lháři a manipulátori. Sami nejsou v duchu těchto kvalit, ale také to nemohou přestat dělat.

Zdroj:esoteric