Dívka 1

Pokud jste si vybrali první dívku, je to proto, že jste někdo, kdo je velmi sebevědomý, kdo čelí výzvám s energií a velkým sebevědomím. 

Pro vás je výzva příležitostí. A jdete za touto příležitostí se vší silou, i když jednou za čas skončíte tak, že budete mlátit hlavou o zeď. Někdy můžete být trochu tvrdohlaví, ale pravdou je, že se z toho můžete dostat.

Rádi si budíte respekt a nikdy nenecháte nikoho přejít přes vás.

Dívka 2

Jste velmi sentimentální člověk a někdy, když dojde na výzvy, necháte se unést víc tím, co vám říká vaše srdce, než tím, co vám diktuje vaše hlava. 

Ve skutečnosti vás to více než jednou vedlo ke správným rozhodnutím. Víte, co se říká: „Existují důvody, kterým rozum nerozumí.“ Jste extrémně intuitivní člověk a je velmi těžké se nechat oklamat. Proto, i když někdy nedokážete vysvětlit, proč určité věci děláte, máte jistotu, že je to správné: a je to tak. 

Váš jediný problém je, že někdy nejste schopni čelit určitým situacím kvůli bolesti, kterou vám způsobují. To je slabina, na které byste měli zapracovat. 

Dívka 3

Pokud jste si vybrali Dívka 3, je to proto, že pokud jde o výzvy, jste extrémně racionální člověk. Než učiníte jakékoli rozhodnutí, musíte jej podrobně rozebrat a výzvu přijmete pouze tehdy, pokud věříte, že ze všech úhlů pohledu za to stojí.

To je důvod, proč se skvěle rozhodujete, i když vám výběr někdy trvá příliš dlouho. Nejste někdo, kdo může následovat impuls, potřebujete nějakou jistotu. Proto se někdy raději zbavíte výzev a možností růstu, jednoduše proto, že příliš mnoho riskujete.

Měli byste se trochu víc rozveselit, protože mimo vaši zónu pohodlí na vás čeká spousta věcí.

Dívka 4

Pokud si myslíte, že dívka 4 je nejúspěšnější, je to proto, že ve výzvách vidíte možnost osobního růstu. Nemáte zájem být nejlepší a někdy dokonce pochybujete o svých schopnostech. Ale vše, co chcete, je zlepšovat se den za dnem a neustále růst.

Jste zvědavý, ale odměřený člověk, dalo by se říci, že jste někdo vyrovnaný. Máte velké životní cíle, ale nejste ambiciózní. Víte, jak si užít den za dnem, ale vždy se snažíte být o něco lepší. Proto máte rádi výzvy.

Samozřejmě, že nejste ochotni riskovat všechno. Nemáte problém zkoušet nové věci a sázet na neznámé, ale to, co opravdu milujete a čeho jste dosáhli, by již mělo být zaručeno. 

Zdroj.esoteric