Rak

Lidé, kteří se narodili v tomto znamení, budou moci v září postoupit ve vzdělávání nebo při hledání zaměstnání. Z pohledu Globy v posledním letním měsíci někteří zástupci tohoto znamení najdou svůj účel. Nejdůležitější je udělat pro to nějaké kroky, protože nečinnost může situaci zhoršit.

Lev

Pro lidi narozené v tomto znamení připravily hvězdy v srpnu test sebevědomí. Pokud v sebe věří, bude velmi snadné dosáhnout úspěchu. Kromě toho se Lev musí zbavit úzkosti a pocitů osamělosti, protože s nimi zástupci tohoto znamení nebudou schopni změnit budoucnost.

Panna

Panny čeká zajímavé období. Nyní ti, kteří se narodili v této konstelaci, mají problémy ve svém osobním životě. Aby se Panny z této situace dostaly, musí se naučit, jak stanovit priority. V posledním měsíci léta je pro ně lepší zaměřit se nikoli na romantické vztahy, ale na kariéru a peníze.

Ryba

Tyto příznaky budou také čelit globálnímu resetu. Aby se zabránilo tomu, aby ostatní v důsledku změn viděli Ryby ve špatném světle, měli by zástupci tohoto znamení tvrdě pracovat. Zejména musí tvrdě pracovat, aby zajistili, že jejich změny budou vůči ostatním lidem jemné.

Zdroj:mk