Jako student medicíny a ctižádostivý lékař jsem vděčný, že jsem byl chráněn. Doporučuji všem, aby si o tom přečetli a použili vakcínu, kdykoli je to možné. Čím více lidí bude očkovaných, tím rychleji nemoc překonáme – zdůraznila Gatesova dcera.
Jennifer Gates také napsala, že po očkování bude i nadále nosit obličejovou masku. Zdůraznila, že tento typ ochrany se zdá být v době šířícího se viru nezbytný. Odkázala také na četné konspirační teorie, že díky mikročipům implantovaným s vakcínou převezme Bill Gates kontrolu nad myslí lidí.

Kdyby jen mRNA měla takovou sílu…“ vtipkovala.

Gatesova dcera byla očkována proti COVID-19. Uživatelé internetu jsou rozděleni
Mnoho lidí pozitivně přijalo vstup dcery Billa Gatese . Uživatelé internetu zdůrazňovali, že o tom dobře svědčí i to, že umí vtipkovat o absurdních teoriích. Objevily se mj. komentáře na toto téma na Twitteru.

Jennifer Gates, Billova dcera, dostala vakcínu proti COVID-19. Tvrdí, že v něm není mikročip. To je přesně něco, co by řekl někdo, kdo byl právě čipován, řekl jeden z uživatelů internetu.

Jennifer Gatesová dospěla k závěru, že vakcína nemá žádné vedlejší účinky. A pak zničila San Francisco, vtipkovala další.

Ne všichni však dostali od vstupu Gatesovy dcery pozitivní odezvu. Někteří lidé ji obvinili, že přípravek dostala díky svému vlivu. Zjistilo se, že jsou lidé, kteří přípravu potřebují více.Jak to, že Jennifer Gatesová, nejstarší dcera zakladatele miliardáře Microsoftu Billa Gatese, dostala svou dávku, zatímco miliony lidí stále čekají na vakcínu? Ukazuje se, že bohatí mají zvláštní privilegia, řekl jeden z lidí.

Obvinění proti Jennifer Gatesové však nejsou na místě. Je ve druhém ročníku studia na Icahn School of Medicine na Mount Sinai v New Yorku a jak vysvětlila v příspěvku na Instagramu, už absolvuje lékařské stáže. Zdravotní pracovníci ve Spojených státech jsou od ledna prioritní skupinou pro vakcíny.

Zdroj:o2pl