VÁHY

Nebude vám záležet na tom, že se budete hodně snažit, protože problém s penězi nevyřešíte. Je čas ukázat, že budete tvrdě pracovat, takže musíte doufat, že vyděláte peníze. Čeká vás další práce. A ačkoli budete příliš unavení, nebudete zalévat.

ŠTÍR

Přestože pracujete za dva, nestěžujete si. Mnoho vašich závazků bude pokračovat, ale váš příjem bude vynikající. Chcete finanční štěstí a budete si ho užívat. Konečně jste dosáhli svého cíle. A vše, co chcete, si dovolíte.

STŘELEC

Možná najdete něco i v jiných oborech, co vás potěší. V oblasti peněz se vám ale během měsíce nepoštěstí. Budete hodně pracovat a váš příjem bude mnohem nižší než vaše výdaje. Ukažte se však jako pilní a svědomití.

KOZOROH

Je čas více zohledňovat své pracovní úkoly. Nenechte se nikým ovlivnit a dekoncentrovat. Jeden člověk chce sbírat vaše body pro sebe a odstavit vás na druhou kolej. Vyberte si sami a jak pracujete, tak budete mít.

VODNÁŘ

Už se pomalu vracíte do nějaké normálnosti a většinou se vyhýbáte dluhům. Bez ohledu na to, jak si stojíte s penězi, budete se snažit nikomu nedlužit. Je čas být připraven na některé nečekané situace.

RYBA

Je důležité vědět, že vaše finanční štěstí bude záviset na vás. Rozhodující bude samozřejmě vaše práce a vy se budete snažit pracovat co nejvíce. Možná budete mít nějaké nároky, které vás přivedou do špatné finanční situace. Vše si ale vynahradíte prací.