Lev

Hvězdy Lvům nenapovídají a o všem je pro ně bleskově rozhodnuto. V takových chvílích se život dramaticky změní o 180 stupňů. A tomu nelze zabránit.

Taková období jsou osmnáct, třicet sedm, padesát, padesát osm, šedesát dva a sedmdesát pět let. Jakmile se situace v určitém období stane bezvýchodnou, Lvi radikálně změní směr své činnosti. A poté se jejich životy rozhodně zlepší. Ukončit podnikání, které trvá několik let a začít od nuly, je o nich.

Panna

Většina zástupců tohoto znamení zvěrokruhu závisí na jejich finančních možnostech. Kvůli tomu vesmír často zasadí ránu jejich blahobytu. Děje se tak proto, aby se podnikavé Panny něčemu naučily.

Kromě toho mají zástupci tohoto znamení zvěrokruhu velmi dobře vyvinutou intuici. Vědí, jak projíždět ostré zatáčky a dělají to velmi snadno bez jakýchkoliv náznaků. Panny jsou schopny předvídat výsledek i té nejtěžší situace. Jejich „osudné“ roky: sedmnáct, dvacet tři, jednatřicet, čtyřicet dva a šedesát.

Váhy

Úspěch provází toto znamení zvěrokruhu po celý život. Nejdůležitější období jejich života bylo sedmnáct, dvacet tři, třicet jedna, čtyřicet dva, čtyřicet devět, padesát sedm a šedesát pět. V této době přicházejí na skryté stopy, které vyžadují určité rozluštění.

Život je nikdy nenutí dělat kategorická rozhodnutí. Pouze jemně provádí své úpravy. Například na obzoru se objevil hodný chlap – je čas změnit svůj osobní život, našel peněženku s penězi – je čas zlepšit finanční situaci.

Štír

Toto znamení zvěrokruhu neustále bojuje sám se sebou a se svými pocity. Určitý okamžik se stává krizí. Nejčastěji připadá na čtrnáct, dvacet šest, třicet jedna, čtyřicet, čtyřicet šest, šedesát pět a sedmdesát tři let.

Během tohoto období může Štír radikálně změnit svůj život, vzdá se starého, aby potěšil nové. Pokud máte těžký výběr, urychlete to. Jinak se dobré změny promění ve zklamání. Štíři by měli poslouchat svou intuici.

Střelec

Každá zkušenost pro toto znamení zvěrokruhu je velmi cenná. Zlomovým bodem pro Střelce je věk dvacet a pak – třicet sedm, třicet osm, čtyřicet jedna, čtyřicet šest a padesát osm let.

Když má Střelec těžké období, najednou k nim přicházejí nové síly a příležitosti. Jakmile začala „růst křídla“, pak přišla podobná chvíle.

Kozorožec

Do života zástupců tohoto znamení pronikají změny velmi náhle. Čím více sní, tím je to pro ně těžší. Život začíná přinášet nečekaná překvapení.

Patnáct, dvacet, jednatřicet, třicet dva, třicet čtyři, čtyřicet dva a padesát jedna let je pro Kozoroha obtížné a nejednoznačné. Kozorohové toto období těžko přežívají. Je lepší poslouchat rady přátel a příbuzných a pomalu se pohybovat požadovaným směrem.

Vodnář

Cílevědomí a asertivní lidé, kteří vědí, jak dosáhnout svých cílů. Osudové okamžiky mění životy nejen Vodnářům, ale celému jejich okolí. Ve třinácti, dvaceti třech, pětadvaceti, třiceti čtyřech, čtyřiceti třech, čtyřiceti sedmi, padesáti dvou, šedesáti pěti mohou radikálně změnit svůj život.

Během tohoto období mohou zástupci tohoto znamení dosáhnout nejtěžších cílů a radikálně změnit svůj život.

Ryby

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu dostávají tajné rady od osudu v době, kdy je život již odměřený a klidný. Pak je pro ně velmi jednoduché a snadné procházet všemi cíli. Jakmile se život Ryb stane co nejklidnějším a nejměřenějším, vtrhnou do něj radikální změny.

Pokud se chcete změnit a jste na to připraveni, štěstí bude vždy na vaší straně. Optimální doba na to je třináct, dvacet šest, třicet dva, čtyřicet šest, čtyřicet devět let.

Astrologové doporučují v důležitých letech každého znamení zvěrokruhu, jen je potřeba vnímat svět ze správného úhlu. Pak se život zaručeně zlepší a vše bude v pořádku.

Zdroj.esoteric