Milí raci, jeden kozoroh vstupuje do vašeho života. Pravdou je, že vy dva jste povahově úplně odlišní a o tom není pochyb. Ale klidně. To, že jste jiní, neznamená, že váš milostný příběh nebude mít šťastný konec. Jste klidní a láska je na prvním místě. Chcete někoho, kdo vás bude milovat a bude vám loajální, a Kozoroh byl dobrodruh, který se nyní chce usadit. Dá vám nový rozměr života a lásky tím, že vás vezme na místa, kde jste nikdy nebyli.Na druhou stranu budete tím, kdo mu poskytne potřebnou oázu klidu a bezpečí.

Váš zápas se s největší pravděpodobností odehraje v první polovině dubna. Samozřejmě to pro vás bude trochu zvláštní a bude chvíli trvat, než pochopíte, co se vlastně stalo. Ale láska je něco, co se děje nebo nestává, a vy jste někdo, kdo touží po silných a upřímných emocích!

Musíme říci, že šance, že tento člověk vstoupí do vašeho života prostřednictvím práce, je vysoká. Neznamená to, že to tak musí být, ale šance, že tento člověk vstoupí do vašeho života jako nový kolega, je vysoká… Ale srdce se pozná, takže se rychle pustíte do milostného příběhu, který vám dá za pravdu láska opravdu existuje!

Pokud jde o členy raka, kteří jsou nyní vytížení, musíme říci, že i pro ně bude duben velmi krásný. Ti, kteří jsou ve vztahu, mohou očekávat žádost o ruku… A ti, kteří již vstoupili do vod manželství, mohou očekávat korunu lásky. Pravděpodobnost, že se dozvíte zprávu o potomkovi, je vysoká a musíme říci, že jste jedním z mála znamení, která se narodila jako rodiče. Ve vašem srdci je tolik lásky, že je opravdu škoda se o ni s někým nepodělit!

Zdroj.esoteric