ČÍSLO 5
koláč s tímto číslem říká, že vaše štěstí je na obzoru. Tomu přikládáme zvláštní význam, pokud touha souvisí s milostným životem. V tu chvíli se budete cítit jako ta nejšťastnější bytost na světě. Váš život bude naplněn velkým štěstím a optimismem. To platí zejména v případě, že touha souvisí s milostným životem. Do vašeho světa a srdce přijde nový zvláštní člověk a stane se pro vás něčím velmi vzácným. Pak a jen tehdy se toto přání splní způsobem, který učiní váš život mnohem lepším a krásnějším.

ČÍSLO 6
koláč PŘÁNÍ s tímto číslem říká, že za pár dní budou všechna vaše přání splněna. Když se splní vaše největší přání, pocítíte zvláštní štěstí a uspokojení. Buďte trochu trpělivější a počkejte, až se stane vše, co chcete. Když se přání splní, nebudete schopni uvěřit, že se to děje a že jste zažili tolik štěstí. To vše vám v dětství udělá zase radost. Protože takové štěstí a radost je k nezaplacení.

ČÍSLO 7
Toto číslo má pro vás zprávu, že uplynou roky, kdy se vaše přání splní. Přestože jste velmi netrpělivý člověk, musíte si nyní vyvinout trpělivost. Bude to pro vás v budoucnu vždy hodně znamenat. CAKE OF WISHES s tímto číslem přináší kromě realizace po nějaké době i jednu lekci před tím. Musíte se naučit čekat, až dostanete to, co chcete. Nemůžete vždy dostat vše, co chcete hned. Někdy ten spěch přinesl jen špatný výsledek a efekt událostí.

ČÍSLO 8
Vaše přání se splní ve chvíli, kdy to nejméně čekáte, říká KOLÁČ PŘÁNÍ s tímto číslem. Máš srdce velké jako vesmír a zasloužíš si dostat mnohem víc než jen přání. Dobro, kterou nosíte ve svém srdci, není ve vesmíru bez povšimnutí. Všechny dobré skutky, které jste vykonali, za to budou odměněny. A vy jste ten, kdo to všechno udělal pro vaše vlastní dobro, ne proto, abyste to oplatili. To dokážou jen lidé, kteří nosí duši anděla.

ČÍSLO 9
koláč s tímto číslem vám říká, že byste měli být připraveni splnit své přání. Vaše touha čeká na prahu vaší blízké budoucnosti přinést štěstí do vašeho života. Buďte připraveni užívat si jako nikdy předtím. S touto touhou se začnou dít všechny krásné věci. Přináší s sebou mnoho nádherných okamžiků a štěstí, na které jste tak dlouho čekali.

ČÍSLO 10
Vaše přání, které jste si představovali a všechna ostatní, se splní velmi rychle. Chce to trochu více času, abyste si vše užili přesně tak, jak si zasloužíte. WISH CAKE s tímto číslem je připraven udělat vše pro vaše štěstí, a to velmi rychle.

Zdroj.esoteric