Pamatujte, že se nic neděje nadarmo. Všechno, co jsi udělal, dávalo smysl tehdy a tam. Pokud si nyní myslíte, že jste mohli jednat jinak, zjistěte, že tomu tak není!

Jaký smysl mají takové myšlenky?

Nemůžete nechat utrpení a selhání, aby vás srazilo na kolena. Není snadné se zbavit všeho, co se vám nelíbí. Ale dá se to udělat i jinak: vstát ze svého popela jako fénix a pamatovat si, kdo jsi.

Pamatujte na svoji sílu, vytrvalost, hodnoty. Vzpomeňte si na lidi, které jste milovali a kteří stále milujete, ať se stane cokoli. Vím, že to můžeš udělat, protože jsi to vždycky dělal.

Život je někdy těžký, nespravedlivý a krutý. To vše je ale jen dočasné. Žijeme v rychle se měnícím světě a sami se neustále měníme. Náš vzhled, věk, pocity, myšlenky, názory a chování se mění.

Ale víte, co se nikdy nemění? Náš vlastní vnitřní svět.

Naše podstata zůstává stejná, jen se snažíme překonat potíže, které nám stály v cestě. To je důkaz, že se ocitnete zpět a znovu pocítíte to, co jste dříve cítili.

Pamatujete si, jací jste byli jako děti? A jak jste tehdy reagovali na svět? Ten, kterým jste tehdy byli, nezmizel, vyrostl jste a nyní se díváte na svět očima dospělého. Všichni tam máme to bývalé nadšené dítě, jen se utlačujeme.

Nahlédněte hluboko do své duše a najděte v ní své dětství. Pochopíte, že jste neprohráli. Bude to opravdu těžké, ale nezapomeňte, že těžké je jen jedno slovo. Je to všechno součást příběhu, ne celý příběh. “

Zdroj:filantropikum.com