Podle zprávy Find Biometrics úřady doufají, že tato technologie jim umožní dosáhnout cíle, aby byl tento druh identifikace pro muže, ženy a děti na planetě na dosah jejich rukou v roce 2030.

Tuto rozvojovou iniciativu původně zahájila Světová banka, která spolupracuje s OSN a dalšími institucemi na dosažení „právní identity“ v rukou všech. Cílem je zajistit legální a jedinečnou identitu povolením služeb založených na digitálních ID pro každého.

„Co by se stalo, kdyby někdo odmítl tento nový systém„ legální identifikace “, nepochybně by ho to diskvalifikovalo z přijetí zaměstnání, získání nového bankovního účtu, žádosti o kreditní kartu, získání hypotéky, získání jakékoli formy platby od státu atd. Kdokoli kdo odmítl převzít „univerzální ID“, stal by se opovrhovanou společností, “řekl Michael Snyder.

„To, co elita chce, je zajistit, aby všichni byli“ v systému „, který ovládají a manipulují pro své vlastní účely, což je jeden z důvodů, proč odrazujete od používání peněz po celém světě,“ uzavřel Snyde.

Zdroj:cairnsnews.org