Dům číslo 2

Jste velmi citlivý, vaše empatie je na nejvyšší úrovni a právě to vás definuje jako velmi dobře smýšlejícího a oblíbeného člověka. Smyslem života je však žít a příliš mnoho starostí může být spojnicí mezi vašimi touhami a zvyky, které dodržujete. Od dětství vás učili disciplíně, takže jste často v podřadné roli.

O mnoha věcech jste schopni mlčet, nesdílíte to s ostatními a se svými démony bojujete sami.

Co jste si v sobě ještě neuvědomili, je neuvěřitelná síla, kterou máte a díky které byste mohli přenášet hory, když vystoupíte ze své komfortní zóny. Vaším kamenem úrazu je nedostatek sebevědomí, síla a strach z ublížení druhým.

Dům číslo 3

Milujete luxus. Když si vyberete dům číslo 3, vaše podvědomí říká, že nikdy nemáte tolik, kolik skutečně chcete. Často se necháte unést různými nákupy, a tak je spousta věcí, které nikdy nebudete potřebovat. Ale touha uspokojit ten rozmar je silnější než vy.

Bez ohledu na to, jak moc neumíte hospodařit s financemi, nemáte obdoby v přicházení s novými nápady. V lásce, silně a v přátelských vztazích víte, že jste větrní. Často měníte názor a nemáte jasně definované zaměření

Dům číslo 4

Vyzařuje z vás klid a podmanivé charisma. Lidé vám věří, i když někdy upadnete do pastí vlastních klamů. Všechny škody však velmi rychle napravte a jste v diplomatických jednáních.

Vaše rodina je vaším řidičem, někdy je příliš tolerantní k vašim neúspěchům, ale oprávněně – dá se vám věřit. Vaším kamenem úrazu na cestě k absolutnímu štěstí je nedostatek vytrvalosti.

Dům číslo 5

Okolí k vám má zvláštní úctu a úctu. Jste odměření, jste důvěřivý člověk a jste velmi obětavý. Co ostatní nevidí, jsou některé epizody vaší nestability a přemýšlení, zda nakonec zbourat zdi, které jste kolem sebe postavili, nebo ne. Raději si udržujete odstup od okolí, sobecky si udržujete svá tajemství a nenecháte lidi, aby se k vám snadno přiblížili.

Vzhledem k tomu, že jste považováni za Dámu / Pana Dokonalého, buďte trochu otevřenější vůči ostatním – váš život bude krásnější a vy budete šťastnější.

Zdroj:esoteric