BERAN

Milý Berane, toto zatmění se ti děje ve tvém osmém domě, takže může zvýšit tvé obavy a nějakou paranoiu, které se potřebuješ zbavit.

Mnoho Beranů může mít větší tlak než člověk, na kterém jim záleží, takže teď se kapka rozlije po skle. Na druhou stranu máte také ochranu mocných energií.

BÝK

Milí Býci, toto zatmění se vám děje ve vašem sedmém poli partnerství a ve veřejném životě, kde je nyní třeba dělat kompromisy, protože lidé, které jste drželi v ruce, jsou nyní proti.

Pak se může kariérní pole otřást, takže když něco ztratíte, nenechte se tím rozčílit, ale podívejte se na to tak, jak jste to ani nepotřebovali. Můžete získat podporu od nečekaných lidí.

BLÍŽENCI

Milí Blíženci, toto zatmění je ve vašem šestém poli zdraví, práce a každodenního života, takže pokud máte nějaké problémy, mohou se zvětšit a na tomto poli může začít boj.

Určitě se rozhodnete něco změnit, protože už toho máte dost a už se nemůžete dívat ani trpět. Změny mohou nastat v práci ve způsobu stravování, zdraví.

V práci můžete mít podporu právního systému.

RAK

Milí Raci, toto zatmění se vám děje ve vašem pátém poli lásky, aby se vám mohla projevit bolestivá energie a vy si uvědomili, že jste tolik investovali a od toho člověka není žádný vděk ani změna.

Někteří Raci se nyní mohou cítit bezmocní a uvědomí si, že svou karmu udělali s milovanou osobou a že nemá smysl jít dál.

Nebojte se svých plánů beze strachu, protože máte ochranu planety.

LEV

Milí lvi, toto zatmění se vám děje ve vašem čtvrtém poli domova, rodině, která vás může znervózňovat a přimět vás utéct od všech a všeho a od lidí, se kterými jste neustále v kontaktu.

Někteří lvi se dokážou povznést nad své emoce a jednoduše si přát lepší život. Konflikty s rodinou jsou možné, což vás bude dále dráždit k slzám.

PANNA

Milé Panny, toto zatmění se vám děje ve vašem třetím poli, které vás může nasměrovat na kratší cestu, povzbudit k tomu, abyste se naučili něco nového nebo něco koupili či prodali.

Je možný nový způsob komunikace nebo změny každodenní rutiny. Některé Panny mohou v práci dostávat důtky a výčitky, že nejsou dost dobré, ale na druhou stranu mají oporu v blízkém člověku nebo milých kolegyních v práci.

Změny, které je třeba se naučit, jistě následují.

VÁHY

Milé Váhy, toto zatmění se vám děje ve vašem druhém oboru, takže může z vaší hloubky vyhodit nějaký talent, který můžete zpeněžit nebo můžete začít nový byznys.

Jednotlivé Váhy, které pracují ve skupinách, se nyní mohou osamostatnit a pracovat pouze pro sebe. Pokud jste měli blokádu, která vás brzdí, můžete se jí nyní zbavit.

Máte velkou podporu od lidí kolem vás a nejméně špatný dopad zatmění.

ŠTÍR

Milí Štíři, toto zatmění se vám děje, ve vašem prvním poli a vašich osobních myšlenkách, plánech, touhách, kde může negativně ovlivnit rodinu a zablokovat vás.

Někteří Štíři mohou zuřit, že si kvůli rodině zničili štěstí, a tak to teď všechno lámou a pokračují svou životní cestou.

Pokud jste někoho nakreslili, teď, když někdo utíká a už to tak nebude. Cyklus pro vás končí a otevírají se vám dveře k novým začátkům.

STŘELEC

Drazí Střelci, toto zatmění se vám děje ve vašem dvanáctém poli, což vám může poskytnout hluboké vhledy a některé nové spontánní proudy spirituality. Mnoho Střelců již dosáhlo vnitřního klidu a harmonie ve své samotě.

Pokud pobýváte v zahraničí nebo cestujete, měli byste se vrátit za několik měsíců. Někteří Střelci nejsou schopni lidem sdělit, co se s nimi děje a jak se cítí kvůli retrográdnímu Merkuru.

KOZOROH

Milí Kozorozi, toto zatmění se vám děje na vašem jedenáctém poli přátel, společnosti, takže se tam můžete více soustředit. Někteří lidé mohou mít problémy s penězi nebo utrácet více, než je příliv, takže si můžete zorganizovat další příliv peněz.

Někteří Kozorozi potřebují začít něco úplně nového, aby dosáhli zisku.

Můžete získat podporu od lidí, kteří jsou odborníky ve svém oboru v oboru, který potřebujete.

VODNÁŘ

Milí Vodnáři, toto zatmění se vám děje ve vašem desátém kariérním poli, můžete očekávat zlepšení.

Někteří Vodnáři mohou mít podporu mnoha lidí, kteří potvrdí vaši autoritu.

Stav se změní a vy získáte uznání.

RYBA

Milé Ryby, toto zatmění se vám děje ve vašem devátém poli, které vás vybízí k větší úctě k sobě samým, zatímco vaše podvědomé a duchovní principy vás brzdí.

Některé Ryby mohou změnit své filozofické principy a přijmout samy sebe proti některým lidem, kteří poklesli. Mnoho Ryb se už nemá co učit, aby se mohly vydat novou cestou.

Někteří lidé odjíždějí nebo se vracejí ze zahraničí. Získali jste sebevědomí a složili nějaké zkoušky.

Zdroj.esoteric