Lev

Ať tě nic nezdržuje. Možná jste se roky drželi zpátky nebo striktně dodržovali pravidla, a tak vás 20. únor vyzve, abyste to změnili. Osvobodíte se od zavedených omezení a poznáte nové já. Zažijete jakousi katarzi.

Panna

Panny se v těchto dnech zaměří na přemýšlení o milostném vztahu. Novoluní vás spojí s vaší romantickou stránkou, takže si uvědomíte, že muž, kterého už dlouho vídáte, by mohl být váš partner nebo že by se váš partner mohl stát vaším snoubencem. Přestože je jaro podle kalendáře ještě daleko, růže vám už ‚kvetou‘. Pokud jste single, můžete v těchto dnech potkat někoho zajímavého.

Váhy

Váhy si uvědomí, že na sobě musí pracovat, protože se tak trochu zanedbaly. Pochopíte, že by jim prospěla masáž nebo krátký výlet. Po pravdě řečeno, Váhy byly v posledních týdnech ztraceny a ‚všude‘ – takže se to teď pokusíte změnit a najít klid.

Štír

Štěstí je v malých a skutečných věcech, že? Ve shonu za prací a financemi si Štíři zapomněli užít hezký den nebo večerní film. A Štíři si proto budou chtít konečně uspořádat priority a odpočinout si. Konečně se postaráte o své duševní zdraví a hvězdy předpovídají, že budete spokojenější a smyslnější. Navíc objevíte nový koníček.

Střelec

Střelci budou chtít přestavět svůj domov nebo navázat kontakt s osobou, se kterou se už dávno rozešli. „Ponoří se“ do svých myšlenek a také otočí nový list. Bude to emočně ‚nabitý‘ březen.

Pokračování na další straně