Katherine s dětmi se zastavila, aby si koupila smažené kuře a hranolky, a dala si hamburger. Podle Newport News držela kuřecí hlavu. McDonald hlásil, že hlava byla dobře opečená a nepředstavovala žádnou hrozbu! A jako omluvu nabídli dva týdny, kdy chtěli, jíst s nimi zdarma. Rozzuřená matka požadovala náhradu škody ve výši 100 000 USD. Tento fenomén není nový.

Například nalezeny, záhadně uvězněné, kousky plastu v kuřecích nugetech, zděděné šťastlivci z Misawy a Tokia.

Nezapomeňme na lidský zub ve francouzských hranolcích. Japonci nadávali, ale loni v zemi vycházejícího slunce kvůli klesajícím ziskům zavřelo 131 restaurací McDonald’s.
Výmluvy jsou šokující ohledně hranolků s doplňkem zubů. Zástupci společnosti uvedli, že „pravděpodobnost, že se zuby dostanou do nádobí, je extrémně malá“ a „nikdo z pracovníků v celém výrobním řetězci nevykazoval známky ztráty zubů“.

A to není vše, nejvíce okouzlující je vysvětlení o kondomech nalezených v „Happy Meal“. V roce 2010 v Brewsteru v Massachusetts zažilo více než 12 8letých dětí skvělé narozeniny s kondomovou bitvou a místo hraček je našli v Happy Meals. Zpráva od mluvčího společnosti: „Obal byl tak jasný a barevný, že zaměstnanci jedné z restaurací byli zmatení. Nemluvili anglicky, a proto si mysleli, že Ribbed Latex je jednou z postav filmu“ The Lord of The Elements. „(The Last Airbender)“. Jsem jen potěšen jejich výmluvami!

Po takové zábavě vypadá 57letý Kanaďan z New Brownswicku nezajímavě se zprávou, že na dně svého šálku kávy od McDonald’s nenašel ani zub, ani kondom, ale mrtvou myš.

V Číně propukl hlasitý skandál. Zjistilo se, že zaměstnanci místního dodavatele přebalovali a prodávali kuřecí maso po uplynutí doby použitelnosti. Centrum bezpečnosti potravin uvedlo, že restaurace McDonald’s záměrně prodávaly nebezpečné jídlo po dobu jednoho týdne. Úředníci kampaně tyto informace zpočátku popírali. Brzy se ale omluvili. Ředitel hongkongské pobočky Randy Lai Wai-Jie osobně slíbil, že už nikdy nebude nakupovat maso od pochybných společností, ale neřekl ani slovo o tom, proč ho koupil dříve.

Švýcarsko v roce 2012 začalo zavírat všechny restaurace McDonald’s v zemi.

Nejdiskutovanějším skandálem s produkty McDonald’s však samozřejmě zůstávají velkolepé experimenty, které se provádějí po celém světě: například nejstarší hamburger, neuvěříte, letos bude 17 let, ale stále je stejně dobrý jako nový, dokonce plesnivý.

Zdroj:way2self.in.ua